Hem > V > Vad Är Nära Vänner?

Vad är nära vänner?

Instagram har precis lanserat den nya funktionen ”Nära vänner” som går ut på att du kan lista vilka dina bästa vänner är och enklare skicka stories till just dem.

Läs mer

Related

Hur nära ska man sitta en 55 tums TV?

Om TV:n är 55 tum är beräkningen följande: 55 * 1,2 * 2,54 Det ideala avståndet är 168 centimeter. Att sitta för nära skärmen har tidigare varit ett problem för tv-apparater med lägre upplösning.

Vilka är nära vänner Instagram?

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Nära vänner. Bläddra ned till Förslag (Android) eller Förslag (iPhone). Tryck på Lägg till bredvid de personer du vill lägga till på din lista med nära vänner. Du kan även trycka på Sök för att söka efter en vän. Därefter, hur fungerar nära vänner på instagram? Hur man lägger till personer till nära vänner på Instagram på en Android-enhet. Du kan använda din Android-enhet för att ge användare mer åtkomst till dina berättelser för mer kontroll över dina Instagram-anslutningar. Att välja någon som en Close Friend: Starta Instagram-appen.

Är lika med synonym?

Lika Med betyder i stort sett samma sak som ekvivalent. Vad är en bästa vän? Det finns 7 saker ni måste ha pratat om för att få kallas bästa vänner. Tänk på den vännen som du går till när det verkligen gäller. Den som finns där när du behöver en axel att gråta ut på, eller den som punktmarkerar dig när du mår dåligt. Den vännen som vet exakt vad som händer i din hjärna.

Related

Kan man se andras vänner på Messenger?

Man kan se var vännerna befinner sig i Messenger-appen genom att installera Aran Khannas karta. Om man har glömt att ta bort platsinställningarna från appen.

Med hänsyn till detta, vad betyder grön stjärna på instagram?

De gröna ringarna står för ”nära vänner”. Så om du ser en grön story så betyder det att någon har delat en händelse som endast du och några utvalda personer kan se. Du måste vara med på personens ”nära vänner-lista” för att kunna se dessa stories. Funktionen är inte ny utan kom hösten 2018.

By Zia

Similar articles

Vilka är nära vänner på Facebook? :: Vad är skrak?
Användbara länkar