Hem > H > Hur Många Vänner Kan Man Ha På Discord?

Hur många vänner kan man ha på Discord?

Tänk på att DMs har en begränsning på 10 användare. Om du vill ha ett party med alla dina många vänner (fler än tio), så är det bara att skapa en server! Tips från proffsen: Du kan också öppna en DM med en vän, och sedan klicka på "Lägg till vänner"-knappen.

Läs mer

Related

Hur många ord är det på en A4?

En vanlig A4-blankett rymmer cirka 500 ord. Det finns 4 500 tecken.

Är Discord svenskt?

Discord (engelska: [dɪskɔɹd] ( lyssna)) är en proprietär gratisprogramvara och IP-applikation avsedd för spelföreningar. Därefter, vem äger discord? Jason Citron, grundare Discord. Den oerhört populära chattjänsten Discord är ute till försäljning. Nu uppges Microsoft vara en favorit till att köpa företaget för hela 85 miljarder kronor, skriver Dot Esports. Elektronikjätten Microsoft äger sedan tidigare Skype som har 40 miljoner aktiva användare.

Dessutom, vilka använder discord?

Discord är en röst- och textchatt app som är populär bland spelare. Den kan användas för att prata med andra spelare när du spelar spel. Eller så kan du byta tips och råd med andra spelare i spel-specifika servrar (liknande online-forum). På motsvarande sätt, Är discord lämpligt för barn? Discords Användarvillkor kräver att personer är äldre än en minimiålder för att få tillgång till vår app eller webbplats, så vi kräver att våra användare bekräftar sin ålder för att uppfylla kravet på minimiåldern.

Related

Hur många kalorier bränner man på 14000 steg?

En person kan förbränna upp till 500 kalorier genom att gå 10 000 steg. Om du går 10 000 steg om dagen förbränner du 3 500 kalorier i veckan. Du måste se till att du förbränner fler kalorier än du förbrukar för att få en hållbar viktminskning.

Man kan också fråga hur addar man folk på discord?

Att lägga till en vän är rätt enkelt. Klicka på ""Add Friend""-knappen längst upp för att få upp den här skärmen: Det finns två delar av din väns DiscordTag: Användarnamn. Är man anonym på Discord? I Discord använder man sig främst av alias, vilket möjliggör även anonymt deltagande. Deltagarnas svaga engagemang för verksamheten ses dock som en utmaning. Det har förekommit en del utmaningar med talkanalens hörbarhet i Discords gratisversion.

Vad är det för åldersgräns på Discord?

F: Varför uppdaterade Discord sin åldersgräns från 12+ till 17+? S: Discord uppdaterade sin åldersgräns till 17+ på Apples begäran. Vi arbetar hårt för att skapa robusta kontroller och principer för att hjälpa till att säkerställa att minderåriga inte utsätts för innehåll som är olämpligt för dem. Är Discord gratis? Det är nu möjligt med Discord Nitro och Discord Nitro Classic! Det är dock viktigt att notera att Discords grundfunktioner förblir kostnadsfria! Gruppsamtal, skapa hur många servrar du vill och allt annat kul däremellan kommer aldrig att kosta ett öre.

Man kan också fråga hur tjänar discord pengar?

Tjäna pengar på Discord

Vad du tjänar beror på prenumerationsplanen som beställs av varje kund du värvar.

By Airliah

Similar articles

När kom Discord? :: Varför Discord?
Användbara länkar