Hem > V > Var Kommer Vinter-Os Sändas?

Var kommer vinter-OS sändas?

Det är Discovery Networks Sweden som har rättigheterna till olympiska spelen fram till 2024. Huvudkanal för sändningarna är Kanal 5 som kommer visa det av störst intresse. Även Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport kommer visa OS-innehåll.

Läs mer

Related

Vad kommer ordet meme ifrån?

Det engelska ordet meme (IPA: /mim/) bildades av Dawkins som en förkortning av mimeme.

Man kan också fråga var går vinter-os 2022?

Peking utsågs till arrangör av vinter-OS 2022 av IOK:s 128:e Session i Kuala Lumpur den . Peking vann med röstsiffrorna 44-40 mot Almaty, Kazakstan. Peking stod värd för sommar-OS 2008 och är därmed den första stad har arrangerat både vinter- och sommar-OS i historien. Vad är C Mores linjära sportkanaler? Innehåller 14 kanaler: SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn and SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2. Se all sport från C Mores TV-kanaler, bland annat SHL, Serie A och La Liga. Du får även allt innehåll som ingår i abonnemanget "Sport Premium".

Och en annan fråga, vad behöver jag för att se os 2022?

Discovery äger rättigheterna att sända de Olympiska Vinterspelen 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. Kanal 5 fungerar som huvudkanal med de största tävlingarna med ett svenskintresse. Allt kan självklart streamas via discovery+. Dessutom, måste man ha discovery+ för att se os? Utöver innehållet från kanalutbudet har Discovery Networks Sweden köpt en rad exklusiva sändningsrättigheter inom sport vilket gör att de som tecknar de dyrare streamingpaketen kan streama sport. Discovery har exempelvis rättigheterna för att sända OS 2020-2024 och Allsvenskan 2020-2025.

Related

Varifrån kommer tecknet?

I prisangivelser har den allvarliga accenten i en stiliserad skrivstil dragits ut till en ring. Tecknet tros ha uppstått i franskan på 1700-talet och sedan spridits till engelskan.

Var kan jag titta på fotboll gratis?

Streama fotboll och sport gratis

  • Streama matcher på Unibet.com. Unibet streamar hundratals matcher varje månad och vi rankar dom som det näst bästa alternativet om man vill streama matcher efter Bet365.
  • Streamhunter.
  • Sportshd.
  • Rojadirecta.
  • HahaSport.
  • Batmanstream.
  • Hesgoal.
  • Sportstreams.tv.
Därmed, vem sänder os 2026? Discovery Networks Sweden har rättigheterna till samtliga OS fram till 2024.

Var går vinter OS 2026?

OS i Milano-Cortina d'Ampezzo 2026 blir de 25:e vinterspelen genom tiderna. Med tanke på detta, var visas os 2022? Många av de stora evenemangen kommer att sändas på Kanal 5 och Kanal 9. Utöver dessa kanaler sänder man också på kanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2. De evenemang som inte sänds på traditionell TV har du möjligheten att streama på Discovery+ och Eurosport player där du får full täckning av OS i Peking 2022.

Hur ser man OS billigast?

Med hjälp av live streaming så kommer du nämligen att själv få friheten att välja vilka tävlingar du vill se.

  • Så streamar du vinter OS 2022 hos DiscoveryPlus. För att göra det väldigt tydligt kring hur du kan streama OS 2022 i Peking så har vi en lista med punkter.
  • Kanal 5.
  • Kanal 9.
  • Eurosport.

By Tiny Hibbard

Similar articles

Vilken kanal går OS på? :: Hur visas OS på TV?
Användbara länkar