Hem > V > Vilken Kanal Går Os På?

Vilken kanal går OS på?

Discovery har rättigheterna för OS 2022, i Peking. De har även haft rättigheterna för vinter-OS 2018 men också sommar-OS 20. Via Discoverys OS-sändningar så kan man se hela mästerskapet via Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Hur kan jag se OS i tv?

Det är just Discovery Networks som har köpt upp rättigheterna för att sända Vinter-OS 2022 på TV inom Sverige. Det innebär att stora delar av tävlingarna under OS kommer att sändas på Discoverys kanaler. På motsvarande sätt, vilket abonnemang behövs för att se os? Discovery har exempelvis rättigheterna för att sända OS 2020-2024 och Allsvenskan 2020-2025. Man har även köpt sporträttigheter från Telia (C More) vilket man exempelvis kan se Serie A och SHL med det dyraste paketet (Discovery plus Total + C More Sport).

Med tanke på detta, när invigs os 2022?

OS i Peking 2022 är framme vid avslutningshelgen. Invigningen av spelen hölls den 4 februari och spelen avslutas den 20 februari och under den avslutande dagen avgörs bland annat finalen i curling för damer, finalen i herrarnas ishockeyturnering och damernas tremil i längdåkning. Därmed, var visas os 2022? Många av de stora evenemangen kommer att sändas på Kanal 5 och Kanal 9. Utöver dessa kanaler sänder man också på kanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2. De evenemang som inte sänds på traditionell TV har du möjligheten att streama på Discovery+ och Eurosport player där du får full täckning av OS i Peking 2022.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Hur kan jag se OS gratis?

Dessvärre kan man inte streama OS live gratis, men däremot så kan följa många av tävlingarna gratis på Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanalerna för OS 2022. Annars behöver man ha tillgång till Discovery Plus övriga kanaler för att kunna se OS 2022. Följaktligen, vad kostar discovery plus? Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket.

Dessutom, var går sommar os?

Sommarspelen 2021 arrangeras i Tokyo, Japan mellan den - 8 augusti. Det är Discovery Networks som har köpt rättigheterna till Sommarspelen 2021. Kan man se Kanal 5 gratis? Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis!

Man kan också fråga vart kan man se os i efterhand?

Discovery sitter på TV-rättigheterna till de Olympiska Spelen 2022. Dessvärre kan man inte streama OS live gratis, men däremot så kan följa många av tävlingarna gratis på Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanalerna för OS 2022. Annars behöver man ha tillgång till Discovery Plus övriga kanaler för att kunna se OS 2022.

By Brittney Kossey

Similar articles

Vilka kanaler kan man se gratis? :: Var kommer vinter-OS sändas?
Användbara länkar