Hem > H > Hur Loggar Man In På Sin Jobbmail?

Hur loggar man in på sin jobbmail?

Så här loggar du in på Outlook på webben med hjälp av ditt arbets- eller skolkonto i Microsoft 365:

  1. Gå till inloggnings sidan för Microsoft 365 eller till Outlook.com.
  2. Ange e-postadress och lösenord för kontot.
  3. Välj Logga in.

Läs mer

Related

Hur loggar man in på Amazon Prime?

Du kan öppna appen Prime Video. Välj Registrera dig på Amazons webbplats för att registrera din enhet. Du ska ange koden på webbplatsen som du får den från. Om du har ett Amazon-konto visas inloggningsalternativet på vissa enheter.

Hur loggar jag in på webmail?

Du loggar in på Telia Webmail med användarnamn och lösenord för ditt e-postkonto. Har du glömt lösenordet till din e-post så kan du logga in på Mitt Telia och skapa ett nytt. Du har sedan möjlighet att ändra på det lösenordet till något mer personligt under fliken inställningar i Webmail. Varför går det inte att logga in på Outlook? Vad du ska göra när du inte kan logga in på din Outlook-app

Se till att ditt e-postkonto stöds. Du kan lägga till konton från Exchange Online, Exchange-server, Office 365, Outlook.com, Yahoo! Mail, Gmail eller iCloud .

Man kan också fråga hur loggar man in på exchange?

Välj konton på Verktyg-menyn. I den vänstra fönsterrutan i dialogrutan Konton väljer du kontot. Välj Avancerat och välj sedan fliken Server. Under Microsoft Exchange och Katalogtjänst markerar du kryssrutan Använd SSL för att ansluta. Kan inte logga in på mailen? Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto.

Related

Hur loggar man in på ett annat Apple ID?

Du kan använda instruktionerna på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en annan enhet. Du kan ange ditt fullständiga namn, födelsedatum, e-postadress och betalningsmetod.

Kan inte logga in på Outlook app?

Om problemet fortfarande kvarstår, vänligen svara med följande information:

  • Vad ni har för mobil och mobilmodell.
  • Vilken version utav Android ni har installerad.
  • Vänligen ange också vilken e-postadress ni har problem med.
Finns inte Hotmail längre? Hotmail blir Outlook. Men Hotmail kommer inte att försvinna. Webbtjänsten byter namn till Outlook.com och alla gamla konton kommer att fungera som tidigare. På Microsofts webbplats kan du kan läsa mer om övergången och vad den innebär för dig som har ett Hotmail-konto.

Har glömt mitt lösenord till Telia webmail?

Har du glömt det så behöver du först följa stegen ovanför.

  1. Logga in på Telia Webmail med användaruppgifterna för din e-postadress.
  2. Klicka på Inställningar i den övre menyn och klicka sedan på Ändra lösenord i den vänstra spalten.
  3. Följ anvisningarna för att ange ett eget lösenord till din e-postadress.
Kan inte öppna Telia webmail? Har du problem med att skicka och/eller ta emot e-post med ett e-postprogram bör du prova att logga in på http://webmail.telia.com. Fungerar det där så beror problemet oftast på inställningarna i ditt e-postprogram eller en brandvägg i din dator.

Följaktligen, Är det något fel på outlook?

Om du har problem med att öppna Outlook.com kan du se status för Microsoft Office Online-tjänster hos Tjänstens hälsa-portalen. Om du har problem med att skicka eller ta emot e-post kan du läsa hur du åtgärdar synkroniseringsproblem för Outlook.com-e-post.

By Beckie Roosa

Similar articles

Var hittar jag mitt Outlook konto? :: Hur skaffa ny e-postadress?
Användbara länkar