Hem > V > Vem Spelar Kapten Barbossa?

Vem spelar Kapten Barbossa?

I del tre är han kaptenen som ska försöka hitta sin tidigare fiende från ettan, Jack Sparrow. I filmerna spelas Barbossa av den australiska skådespelaren Geoffrey Rush. Barbossas namn är inspirerat av den verkliga piraten Khair ed-Din, kallad Barbarossa.

Läs mer

Related

Hur spelar man Fortnite på iphone?

Det enda kravet är att du har ett Microsoft-konto.

Och en annan fråga, vilket år utspelar sig pirates of the caribbean?

Hur kommer det sig att de populära filmerna i serien Pirates of the Caribbean utspelar sig på 1700-talet? Överhuvudtaget kännetecknas vår populärkulturella uppfattning av piraternas guldålder av 1700-talets miljöer, trots att piraternas verkliga storhetstid i Västindien snarare var 1600-talet. Därefter, vad heter första pirates of the caribbean? Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse är en amerikansk film från 2003. Filmen blev den första i en serie, där den andra delen heter Död mans kista, den tredje Vid världens ände, den fjärde I främmande farvatten och den femte Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

Med hänsyn till detta, vilken är tvåan av pirates of the caribbean?

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Han är rolig – men inte för rolig. Det enda minus jag har med tvåan är egentligen början. Det är en väldigt lång uppbyggnad inför att se just Davy Jones, och den delen hade nog lätt kunnat kortas ner. Framförallt är Sparrow fortfarande en bra karaktär.

By Alten Pyanowski

Similar articles

Vad heter han som spelar Jack Sparrow? :: Vilken ordning ser man Pirates of the Caribbean?
Användbara länkar