Hem > V > Vad Heter Han Som Spelar Jack Sparrow?

Vad heter han som spelar Jack Sparrow?

Kapten Jack Sparrow är en fiktiv figur som förekommer i filmserien Pirates of the Caribbean från Walt Disney Company. Serien har fått sitt namn av och bygger på en attraktion som finns i fyra av Disneys temaparker. Jack Sparrow spelas av Johnny Depp.

Läs mer

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Vem spelar bläckfisken i Pirates of the Caribbean?

Skådespelaren Bill Nighy är inte van att jobba med den senaste filmtekniken. Men det blev han tvungen till i ”Pirates of the Caribbean: död mans kista”. Orsak: han gör filmens skurk och ser ut som en blandning av människa, bläckfisk och kräftdjur. Vem spelar Kapten Barbossa? I del tre är han kaptenen som ska försöka hitta sin tidigare fiende från ettan, Jack Sparrow. I filmerna spelas Barbossa av den australiska skådespelaren Geoffrey Rush. Barbossas namn är inspirerat av den verkliga piraten Khair ed-Din, kallad Barbarossa.

Vilken film kommer efter Död mans kista?

Pirates of the Caribbean
SkådespelareJohnny Depp Keira Knightley Kevin McNally Geoffrey Rush
ProduktionsbolagWalt Disney Pictures Jerry Bruckheimer Films
LandUSA
SpråkEngelska
Därmed, vad är det för åldersgräns på pirates of the caribbean?
OriginaltitelPirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
ProduktionslandUSA
ProduktionsbolagWalt Disney Pictures Jerry Bruckheimer Films Inc.
ÅldersgränsTillåten från 11 år
Sverigepremiär2003-08-27

Related

Vad heter Apples hörlurar?

Du får en helt ny upplevelse med de nya AirPods. De kan aktiveras när du tar bort laddningsfodralet till din enhet.

Är Sparrow i filmer?

Jack Sparrow/Filmer Vart kan man se Jack Sparrow? Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse - Film online på Viaplay.

I vilken ordning ska man se Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse är en amerikansk film från 2003. Filmen blev den första i en serie, där den andra delen heter Död mans kista, den tredje Vid världens ände, den fjärde I främmande farvatten och den femte Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge. Vilken är tvåan av Pirates of the Caribbean? Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Han är rolig – men inte för rolig. Det enda minus jag har med tvåan är egentligen början. Det är en väldigt lång uppbyggnad inför att se just Davy Jones, och den delen hade nog lätt kunnat kortas ner. Framförallt är Sparrow fortfarande en bra karaktär.

Vilket år utspelar sig Pirates of the Caribbean?

Begreppet klassamhälle började användas redan 1763, strax efter att Pirates of the Caribbean filmerna utspelar sig, vilket enligt manusförfattarna Terry Rossio och Ted Elliot är mellan 1720–1760. Men trots detta så existerade fortfarande fenomenet dessförinnan och är därför applicerbart.

By Peder Haugrud

Similar articles

Vad är ett Pivotdiagram? :: Vem spelar Kapten Barbossa?
Användbara länkar