Hem > H > Hur Använder Man Plex Media Server?

Hur använder man Plex Media Server?

Kom igång

  1. Registrera dig. Skaffa Plex-konto helt gratis.
  2. Skaffa Plex. Ladda ner.
  3. Lägg till medieinnehåll. Vi har stöd för massor av olika filformat.
  4. Börja streama. Njut av ditt medieinnehåll på alla dina enheter!

Läs mer

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Hur bra är Plex?

För användare med rätt typ av mediebibliotek är Plex ovärderligt. Det kan göra din nedladdade fil till en självdriven Netflix. Strömma innehåll i ditt hus eller hos din väns hus med transparent teknik som säkerhetskopierar hela processen. Bäst av allt, det är gratis. Vad är Plex pass? 200+ gratis livesända tv-kanaler Titta när som helst på valfri enhet. Gratis filmer och; program Streama 50 000+ titlar on demand. Streama på de flesta enheter Hämta gratisappen för att komma igång. Pausa, spara, fortsätt Fortsätt där du var på alla skärmar.

Därefter, hur mycket kostar plex?

Hur mycket kostar nya Plex-apparna? Det är kostnadsfritt att ladda ner och använda Plex-apparna. Bara att köra igång och du får den största delen av funktionaliteten. Med det sagt, det finns även en prenumerationsmodell kallad Plex Pass som kostar 4.99 euro per månad som kan vara värd att kolla närmare på.

By O'Reilly

Similar articles

Hur bra är Plex? :: Hur använder man Plex?
Användbara länkar