Hem > H > Hur Kan Man Få Pokeball?

Hur kan man få Pokeball?

Du kommer bara hitta Pokébollar och ägg på Pokéstops fram tills din karaktär når level 5. Föremål som Potions, Revives, bär, Lucky-ägg och andra typer av Pokébollar kommer du börja få när du passerat den gränsen. Fortsätt levla upp din tränare, för det finns mer överraskningar allteftersom att du fortskrider.

Läs mer

Hur får man Pokecoins 2020?

För varje Pokemon du har på ett gym så får du 10 Pokecoins, och ca 500 Stardust! Peka på cirkeln och gör anspråk på din belöning, mn bara en gång per dygn. Det länar sig inte längre att lämna Pokemon på dagis, numera lämnar man dem på gymmet! Hur länge kan en Pokémon vara på gym? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt.

Man kan också fråga hur får man starka pokémon?

6. Lyckas du norpa ett gym och placerar ut en av dina mest kraftfulla Pokémons där och sedan lyckas hålla gymmet i strax under ett dygn, 21 timmar för att vara specifik, så får belöning i form av PokéCoins. Dessa kan du sedan använda i butiken för att köpa Lure Modules, Incense och andra grejer. Folk frågar också vad pokemon go går ut på? Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons.

Dessutom, vilka pokémon måste man gå med för att utveckla?

Smartast är det alltså att ha Charmeleon, Grimer, Dragonair, Kadabra eller Wartortle som din Buddy. Charizard, Dragonite och Blastoise är de starkaste Pokémon i spelet och tydligen kostar det bara 50 Candy att utveckla Grimer till Muk, vilket är förvånande med tanke på hur relativt ovanliga de är. Hur får man mycket Stardust? Vid level 9 ökar kostnaden till 1000 Stardust. Från level 7 till 9 använder vi alltså 800+800+800+800 = 3200 Stardust. För att få detta behöver du fånga 32 Pokémon.

Folk frågar också när ska man evolve pokémon?

Ge Power Ups innan Evolve - inte tvärtom

CP-poängen för nästa evolutionsstadie baseras på dess ursprungliga CP. Se till att ge din Pokémon en maximal Power Up innan Evolve - inte tvärtom - för att få en starkare Pokémon. Vad är maximalt? Se den vita halvcirkeln.
Dessutom, hur mycket xp pokemon go?

LevelXP som behövs
4615.500.000 (tot: 82m)
4718.000.000 (tot: 100m)
4821.000.000 (tot: 121m)
4925.000.000 (tot: 146m)

Vad är högsta Leveln på Pokemon go?

I november släpptes Pokémon Go-uppdateringen Go Beyond och i och med detta höjdes level-taket med tio nivåer till 50.

By Tait

Vad betyder power up Pokémon? :: Vad betyder ringarna runt Pokémon?
Användbara länkar