Hem > V > Vad Betyder Ringarna Runt Pokémon?

Vad betyder ringarna runt Pokémon?

Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Hur utvecklar man Pokémon i Pokemon go?

Bygg först din XP och sedan starta Pokémon

Du går igenom XP-nivåerna och behöver mer XP varje gång för att höja dig. Men när du gör det blir belöningarna högre och du kommer att utvecklas och kläcka Pokémon på en högre nivå, liksom att kunna starta upp till högre nivåer.
Dessutom, hur tränar man i pokemon go? Träna med Pokemon Go

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Dessutom, hur får man fler pokeballs?

När din karaktär får tillräckligt med XP för att nå en ny level så får du smått och gott som belöning. Belöningen innehåller vanligtvis en eller flera pokebollar. Med detta i åtanke, hur transfer pokémon? Det kan du göra direkt när du fångar dem eller senare från ditt pokémonbibliotek, genom att öppna pokémonens profil, scrolla längst ner och trycka på ”transfer”. Då skickas de direkt till den störige professor Willow (fråga inte vad han gör med dem) och du får en godis i utbyte.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Därefter, vad är Äggsynk pokémon go?

Äggsynk är när man synkar med lucky ägg, tex när man ska bli Ultra Friends eller Best Friends så enas man om att aktivera varsitt lucky ägg innan man gör nått som registreras i vänskapen. Då får man dubbelt med XP när man går upp i level. Man brukar försöka få tag på den andra några dagar innan man går upp i level. Hur leker man med sin Buddy? Med den nya buddy-funktionen i Pokémon Go kan spelarna interagera med den pokémon de valt ut som "buddy". Genom att göra det så kan kompis-pokémonen stiga i graderna och hjälpa spelaren med diverse grejer.

Hur får man Pokémon med hög CP?

För att evolva och förstärka (”power up”) en pokémon så att den får högre CP och ”health points” (HP) krävs candies och stardust (som man tjänar in när man levlar up). Candies behövs för att evolva och stardust samt candies för att förstärka. Och därefter, vilken är den bästa pokemonen i pokémon go?

postpokémonDefense
1Articuno *242
2Blastoise222
3Mew *220
4Dragonite212

Hur får man bra Pokemons i Pokémon GO?

Men hur ska du då göra för att bli en riktigt bra pokemontränare?

  1. Fånga alla Pokemons du kan och se till att lägg in dina pokemonägg i inkubatorer som kläcks efter 2, 5 eller 10 km av gång.
  2. Evolva med Lucky Eggs aktiva.
  3. Fånga Pokemons så bra som möjligt för att maximera din EXP.
  4. Använd Lure och Incense.

By Smiga Mcwherter

Similar articles

Hur kan man få Pokeball? :: Vilken utveckling av Eevee är bäst?
Användbara länkar