Hem > V > Vem Äger Pokémon Go?

Vem äger Pokémon Go?

Nintendo äger bara 32 procent av Pokemon Ltd, bolaget som sitter på rättigheterna till de populära monsterfigurerna. Utvecklaren Niantic ska ha sin beskärda del av intäkterna. Men framförallt tar plattformsägarna Google (Android) och Apple (IOS) 30 procent av alla försäljningsintäkter.

Läs mer

Related

Vem äger AVG Antivirus?

Hur kan de tjäna pengar utan att ta betalt av användarna? Två metoder som är skäl nog att undvika deras produkter visas av tjeckiska Avast.

Hur får man fler Pokeballs?

När din karaktär får tillräckligt med XP för att nå en ny level så får du smått och gott som belöning. Belöningen innehåller vanligtvis en eller flera pokebollar. Man kan också fråga hur man installerar pokémon go? Öppna App Store och scrolla längst ner. Tryck på ditt Apple-ID och logga ut. Sök och klicka in dig på ”Pokémon Go” i App Store. Om appen inte syns, ladda istället ner en annan gratis app.

Folk frågar också var kan man hitta pokestop?

Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker. Och en annan fråga, kan man fuska i pokemon go? Det finns också några Pokemon Go-fusk och hack för att ta itu med dessa, men det fungerar ibland och när det gör det, kommer du att samla mega körsträcka. Ibland kan du fortfarande få några snurr och lekar. Kolla in stegen för hur du gör det: Gå till äggskärmen på Pokémon Go.

Related

Vad kostar världens dyraste Pokemon kort?

Pikachu är avbildad på Pokémon Illustrator-kortet. Alla anser att det dyraste kortet är det som har det högsta värdet.

Med hänsyn till detta, hur länge kan man ha pokémon i gym?

Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt. Hur mycket coins får man på gym? En gång per 21 timmar så spelare klicka på denna sköld för att få 10 Pokecoins för varje Pokemon som man har placerat på ett gym. Man får också 500 Stardust.

Dessutom, hur många poäng får man när man evolvar en pokémon?

Evolva med Lucky Eggs aktiva

Till exempel får du normalt 500 EXP för en evolve, medan du får 1000 EXP med Lucky Egg.
Kan man byta Pokémon med varandra? Utöver att vara vänner behöver ni båda vara över level 10 och vara max 100 meter från varandra. Därefter måste ni betala Stardust för att utföra bytet, vilket kan skifta mellan 1 miljon till 40.000 beroende på vilken sorts Pokémon som ska bytas bort och hur bra vänner ni är i spelet.

Hur leker man med sin Buddy i Pokémon GO?

Ny buddyfunktion släppt i Pokémon Go Få lite mera användning av din kompis-pokémon. Med den nya buddy-funktionen i Pokémon Go kan spelarna interagera med den pokémon de valt ut som "buddy". Genom att göra det så kan kompis-pokémonen stiga i graderna och hjälpa spelaren med diverse grejer.

By Tollman Huffstatler

Similar articles

Hur utvecklar man sina Pokémon? :: Hur loggar man in med Google på Pokemon go?
Användbara länkar