Hem > H > Hur Utvecklar Man Sina Pokémon?

Hur utvecklar man sina Pokémon?

Bygg först din XP och sedan starta Pokémon

Du går igenom XP-nivåerna och behöver mer XP varje gång för att höja dig. Men när du gör det blir belöningarna högre och du kommer att utvecklas och kläcka Pokémon på en högre nivå, liksom att kunna starta upp till högre nivåer.

Läs mer

Related

Hur man gör sina egna klistermärken?

Om du vill göra klistermärken från skrivare behöver du en skrivare som är vattentät och bläckfri. Du behöver också papper av god kvalitet.

Dessutom, hur får man mycket stardust?

Vid level 9 ökar kostnaden till 1000 Stardust. Från level 7 till 9 använder vi alltså 800+800+800+800 = 3200 Stardust. För att få detta behöver du fånga 32 Pokémon. Hur gör man ett Pokémon konto? Verifiera ålder

  1. Verifiera ålder.
  2. Skapa konto.
  3. Verifiera e-post.

Var kan man hitta Pokestop?

Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker. Varför sätta Pokémon i gym? I Pokémon GO kan du förbättra din tränarnivå. På de högre nivåerna kan du fånga mer kraftfulla Pokémon att lägga till i ditt Pokédex. Du får också tillgång till mer kraftfulla föremål för att bota dina Pokémon efter strid, bättre Poké Balls som gör det lättare att fånga Pokémon samt användbara bär.

Related

Vad ska man göra om sina AirPods inte funkar?

Gå till inställningar för att återställa dina AirPods om de fortfarande inte fungerar.

Och därefter, hur får man nya bollar i pokémon?

Du kommer bara hitta Pokébollar och ägg på Pokéstops fram tills din karaktär når level 5. Föremål som Potions, Revives, bär, Lucky-ägg och andra typer av Pokébollar kommer du börja få när du passerat den gränsen. Fortsätt levla upp din tränare, för det finns mer överraskningar allteftersom att du fortskrider. Vad betyder ringarna runt Pokémon? Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!

Vad Pokemon Go går ut på?

Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons. Vilka är de starkaste Pokemon? Tyvärr är många av Pokémon på listan inte tillgängliga, eftersom de anses legendariska, och vi kommer inte hitta dem absolut någonstans än, dessa är Mewtwo, Mew, Moltres, Zapdos och Articuno.

Folk frågar också hur spoofar man i pokemon go?

Gå tillbaka till inställningar och gå sen till “Developer Options.” Klicka på alternativet där det står “Mock Locations App” eller “Allow Mock Locations.” Nu behöver du installera en modul som heter “Mock Mock Locations.” Detta stoppar appar som Pokemon GO från att ta reda på att du har denna inställning aktiverad.

By Ferdinande

Similar articles

Hur ser man vart Pokémon finns? :: Vem äger Pokémon Go?
Användbara länkar