Hem > V > Vad Betyder Den Guldiga Diamanten På Tinder?

Vad betyder den guldiga diamanten på Tinder?

Tryck på diamanten längst uppe på din Discoveryskärm för att kolla in dina Toppval. Uppgradera till Tinder Gold om du vill titta på dina Toppval, svep på dem eller skicka en Super Like till dem. Men vänta inte för länge, för efter 24 timmar uppdateras dina val till en helt ny uppsättning profiler.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Med detta i åtanke, vad är top picks på tinder?

Vad är Toppval? Toppval är det senaste tillägget i Tinder Gold och Platinum, och det är utformat för att du ska få se dina potentiellt mest intressanta matchningar. Vad betyder guldhjärtat på Tinder? När du är inne i den vanliga kortleken kommer ett guldhjärta dyka upp på profiler som redan svajpat höger på dig. Bildkälla: Tinder Tinder Gold kommer inom kort testas i Argentina, Australien, Kanada och Mexico, och sedan hoppas företaget att uppdateringen kommer finnas tillgänglig för alla användare strax efter det.

Hur vet jag att någon har Swipat höger på mig?

Uppdateringen som alla tinderellas där ute har väntat på är snart här, äntligen kan en se vem som likeat din profil! Är du den som tar risken och swipar höger på personer som du egentligen inte är intresserad av bara för att se om den vill matcha med dig? Med tanke på detta, vad är hemlig beundrare på tinder? Det betyder att om Tinder inte tycker att du är attraktiv, så kommer personer som anses attraktiva inte ens få upp dig.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Följaktligen, vad betyder de olika ikonerna på tinder?

Börja svepa på individer

Kom ihåg att svepning till vänster är ett avslag, medan du sveper åt höger indikerar att du är intresserad. Du kan också trycka på den röda X -knappen under foton för att avvisa, eller så kan du trycka på den gröna hjärtknappen under foton för att indikera att du är intresserad.
Dessutom, vad är 10 toppval på tinder? Med Toppval kan du välja 1 av 10 kategoriserade profiler per dag, medan betalande prenumeranter kan se en anpassad lista med tio personer.

Kan man få upp samma person på Tinder?

Du kanske ser någons profil igen om de har raderat sitt konto och beslutat sig för att komma tillbaka eller om du har svept med en dålig nätverksanslutning. Kan man dölja sin profil på Tinder? Du kan stänga av Discovery så att du inte visas för någon i Discovery. Även med Discovery avstängt kan du fortfarande se och chatta med dina matchningar. För att stänga av eller sätta på Discovery, tryck på profilikonen > Inställningar > Discovery.

Dessutom, hur fungerar tinder avstånd?

Avstånd. Tinder låter dig se potentiella matchningar upp till 160 kilometer från din aktuella plats. Justera dina avståndspreferenser när som helst för att bredda eller minska ditt rekommendationsomfång.

By Palumbo

Similar articles

Vad gör tonåringar idag? :: Är Hesgoal lagligt?
Användbara länkar