Hem > H > Hur Fixar Man Adblock?

Hur fixar man AdBlock?

AdBlock för Chrome fungerar automatiskt. Klicka bara på "Lägg till i Chrome" och se hur annonserna försvinner från dina favoritsidor! Välj att fortsätta se icke påträngande annonser, tillåt annonser på dina favoritsidor eller blockera allt som standard.

Läs mer

Related

Hur fixar man appar som kraschar?

Det är en ledtråd! Du kan rensa cache och data i appen Inställningar på din telefon. Inställningarna på telefonen kan vara annorlunda. Kontakta tillverkaren av din enhet om du vill veta mer. När du rensar data ska du frigöra utrymme. Detta är inte en långsiktig lösning.

Hur får man bort Pushnotiser?

Inaktivera push-meddelanden på iOS (iPhone och iPad)

Om du vill komma åt iOS meddelandeinställningar går du in på menyn Inställningar > Meddelanden. Från den listan kan du konfigurera varje apps meddelandeinställningar eller inaktivera dem.
Med detta i åtanke, vad betyder din webbläsare är infekterad? En virusvarning som dyker upp i webbläsaren brukar komma från en annons eller länk som skickar dig till en falsk sida. Om varningsfönstret kommer tillbaka kan du behöva rensa cookies i webbläsaren, och även stänga av möjligheten att köra javascript.

Hur få bort Google Chrome?

ChromeAndroidbort

Inaktivera Chrome

  1. Öppna appen Inställningar. på enheten.
  2. Tryck på Appar och aviseringar.
  3. Tryck på Chrome. . Om appen inte visas trycker du på Visa alla appar eller Appinformation.
  4. Tryck på Inaktivera.
Kan man ta bort Chrome? Titta under Appar och funktioner och klicka på Google Chrome. Klicka på Avinstallera. Bekräfta genom att klicka på Avinstallera. Om du vill radera profilinformation, som bokmärken och historik, markerar du kryssrutan Vill du även ta bort din webbinformation?

Related

Hur fixar man autosvar Outlook?

Välj en fil att svara på.

Kan inte hitta servern Safari?

Vissa nätverksinställningar, till exempel de som är relaterade till användandet av en proxyserver eller en anpassad DNS-server, kan påverka åtkomsten till innehåll på internet. Även om du inte har ändrat dina nätverksinställningar så kanske du har installerat mjukvara som har ändrat dessa inställningar åt dig. Dessutom, varför kan inte safari ansluta till servern? Om datorn eller nätverket skyddas av en proxy eller brandvägg öppnar du Kontrollpanelen och kontrollerar att inställningarna för nätverk och Internet är rätt. Felaktiga inställningar kan leda till att Safari inte kan ansluta till vissa webbplatser. Webbsidan kanske hindrar användare med Safari att besöka den.

Man kan också fråga var finns inställningar på iphone?

Appar, inställningar och funktioner som du kan använda från Kontrollcenter. Använd Kontrollcenter för att snabbt komma åt appar, funktioner och inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hur blockerar man en hemsida på Safari? Bästa sättet att blockera webbplatser i Safari är Föräldrakontroll. Även om du är äldre kan du utnyttja tekniken för att undvika besök till oseriösa sidor på nätet. Enklast är att installera tillägget Wastenotime . Du får en liten knapp du kan trycka på när du kommer till en domän du inte längre vill ha att göra med.

På motsvarande sätt, hur stänga av spårning iphone?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > Integritet > Spårning. På Apple TV går du till Inställningar > Allmänt > Integritet > Spårning. Tryck för att aktivera eller inaktivera tillåtelsen att spåra för en specifik app.

By Dunston Gaskin

Similar articles

Vad är port 80? :: Vad betyder pop up fönster?
Användbara länkar