Hem > V > Vad Betyder Pop Up Fönster?

Vad betyder pop up fönster?

Popup-fönster (av engelskans popup window), även popup-sida, är ett fönster som visas framför andra fönster i ett datorbaserat grafiskt användargränssnitt, ofta utan att användaren själv gjort något särskilt för att fönstret ska visas.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad är popup-fönster iPhone?

Läs om hur du kan blockera popupfönster och hantera fasta annonser på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Popupfönster kan innehålla annonser, meddelanden, erbjudanden eller varningar och kan öppnas i det aktuella webbläsarfönstret, i ett nytt fönster eller i en ny flik. På motsvarande sätt, vad är popup blockerare? Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras. Därför är det viktigt att lära sig hur man hanterar det. Moderna webbläsare har nästan alltid någon form av popup-blockerare.

Därmed, hur får man bort oönskade aviseringar?

Stäng av aviseringar i Chrome

Klicka på Aviseringar. Under Tillåt finns det en lista med webbsidor som kan skicka meddelanden till dig. Klicka på de tre prickarna till höger om en webbadress och välj Ta bort. Nu kommer den webbsidan inte längre att störa dig med nya aviseringar.
Hur blir man av med pop up? Aktivera eller inaktivera popup-fönster

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer. till höger om adressfältet Inställningar.
  3. Tryck på Behörigheter. Popup-fönster och omdirigeringar.
  4. Inaktivera Popup-fönster och omdirigeringar.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Får popups hela tiden Mac?

Tillåta eller blockera popupfönster på alla webbplatser

I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.
Därefter, vart finns inställningar på safari? Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn.

Med hänsyn till detta, får upp annonser hela tiden?

Du kan ha ett program, t. ex annons- eller spionprogram, på datorn som öppnar popup-fönster. För att stoppa dessa popup-fönster,måste du identifiera den programvara som öppna dem och ta bort den eller ändra dess inställningar för att stoppa den från att öppna popup-fönster. Hur blockerar man annonser på iPhone? Stänga av personliga annonser på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > Integritet> Apple-reklam.
  2. Stäng av Personliga annonser.

Hur aktiverar jag AdBlock?

Så här aktiverar du annonser för blockerade webbplatser

Istället är det bara att besöka webbplatsens hemsida, klicka på AdBlock-ikonen och sedan välja alternativet ”Kör inte på sidor på den här webbplatsen”. Detta öppnar ett nytt fönster - klicka bara på "Uteslut" för att tillåta annonser på den domänen.

By Ji Schweda

Similar articles

Hur fixar man AdBlock? :: Hur tar man bort Adblocker Firefox?
Användbara länkar