Hem > V > Varför Kommer Jag Inte In På Bankid?

Varför kommer jag inte in på BankID?

Ett stort antal Android-användare har under de senaste dygnen stött på problem med plötsliga avstängningar av olika appar, däribland BankID-appen. Problemet beror på ett fel i Android som introducerades i samband med en Android-uppdatering. Så här åtgärdar du felet: Öppna Google Play.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Vad har hänt med mobilt BankID?

BankID avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna. Det här diagrammet visar inrapporterade problem under de senaste 24 timmarna jämfört med det vanliga antalet rapporter för ett givet klockslag. Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Har Swedbank problem med BankID? Har du frågor om BankID? Ring vår BankID-support på 010-49 49 188, klockan 07.00-23.00 alla dagar.

Dessutom, kan inte logga in på alltid öppet med bankid?

Här kan du läsa om de vanligaste orsakerna och vad du kan göra åt dem.

  • Använd en annan webbläsare. Prova att logga in genom en annan webbläsare.
  • Använd rätt typ av e-legitimation.
  • Testa din e-legitimation.
  • Aktivera Javascript.
Varför fungerar inte BankID på 1177? Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Kan inte logga in på Swedbank med mobilt BankID?

Så loggar du in med Mobilt BankID/SäkerhetsID

Fyll i ditt personnummer och välj Mobilt BankID/SäkerhetsID. Tryck på Logga in. Starta BankID säkerhetsapp i din telefon eller surfplatta och skriv in din kod som du valde när du beställde Mobilt BankID/SäkerhetsID. Du är nu inloggad.
Hur loggar jag in på BankID? Så här gör du för att logga in med BankID på kort

  1. Sätt in ditt BankID-kort i kortläsaren.
  2. Ange ditt personnummer.
  3. Välj inloggningssätt BankID på Kort i rullisten.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Vänta ett ögonblick medan programvaran för BankID öppnas i separat fönster och ange ditt sexsiffriga lösenord (PIN-kod).

När slutar mobilt BankID fungera?

Om ett Mobilt BankID slutar fungera kan det bero på flera olika saker. Giltighetstiden kan ha gått ut, eller så kan man ha slagit fel säkerhetskod för många gånger. Det kan också vara så att du behöver uppdatera din BankID-app om du har en gammal version. Hur uppdaterar man BankID Swedbank? I internetbanken

  1. Ladda ner BankID säkerhetsapp från App Store eller Google Play till din mobiltelefon.
  2. Logga in i internetbanken via webbläsaren.
  3. I menyn till vänster, tryck på Övriga tjänster.
  4. Tryck på Mobilt BankID.
  5. Under Mobilt BankID, följ instruktionerna och beställ eller förnya.

Följaktligen, kan man komma in på 1177 utan bankid?

Du behöver en e-legitimation för att logga in på 1177.se

Du kan inte logga in på 1177.se med bankernas Mobilt Säkerhets-id eller motsvarande e-legitimationer med lägre säkerhet. För tillfället kan du inte logga in på 1177.se med med e-legitimation från Svenska pass.

By Weingartner

Similar articles

Kan man logga in på 1177 utan BankID? :: Vad är säkert läge Android?
Användbara länkar