Hem > V > Vad Gör Man Om Man Inte Har Bankid?

Vad gör man om man inte har BankID?

Om du på en myndighets/företags webbplats får ett felmeddelande om att ditt BankID/din e-legitimation inte är giltig och att du ska kontakta din internetbank för att hämta ett nytt BankID gör du så här: Logga in i internetbanken och beställ ett nytt BankID. Hur du beställer ett nytt BankID ser du under fråga 1.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Har Swedbank problem med internetbanken?

Ring vår BankID-support på 010-49 49 188, klockan 07.00-23.00 alla dagar. Vad är det för fel på Swedbanks app? Appen vill inte installeras i mobilen, vad är det för fel? För att vi ska kunna ge våra kunder en säker upplevelse, kräver vi att du har operativsystem av version 11.4 eller senare i iPhone och version 6.0 eller senare i Android.

Följaktligen, vad har hänt swedbank?

Misstänkta penningtvättsaffärer i Baltikum, brottsutredningar, sparkad VD och kollaps på börsen. Swedbanks öde berör oss alla och så här kan du påverkas av det som nu sker i en av Sveriges största banker. Många är oroliga kring det som sker just nu i Swedbank. Dessutom, varför kan jag inte ladda ner bankid-appen? Problemet beror på ett fel i Android som introducerades i samband med en Android-uppdatering.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Därmed, var hittar jag bankid säkerhetsprogram?

BankID säkerhetsprogram kan du installera från install.bankid.com , medan du hämtar BankID säkerhetsapp från App Store, Google Play-butiken respektive Huawei Mobile Services, beroende på vilken typ av mobil enhet du har. Kan man fixa BankID hemma? Du beställer Mobilt BankID via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad. Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig litet åt mellan olika banker.

Följaktligen, vad är skillnaden mellan bankid och e-legitimation?

Bank-id är en e-legitimation och utfärdas av ett antal banker. En e-legitimation kan jämföras med en fysisk id-handling som till exempel id-kort eller körkort. Den enda skillnaden är att du använder e-legitimationen för att legitimera dig digitalt till exempel på internet. Med tanke på detta, varför funkar inte bankid på 1177? Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se.

Därmed, kan inte logga in på alltid öppet med bankid?

Här kan du läsa om de vanligaste orsakerna och vad du kan göra åt dem.

  • Använd en annan webbläsare. Prova att logga in genom en annan webbläsare.
  • Använd rätt typ av e-legitimation.
  • Testa din e-legitimation.
  • Aktivera Javascript.

By Lynett Xaimoungkhoun

Similar articles

Hur får jag bort Stör ej på en kontakt? :: Kan inte logga in på Swedbank med mobilt BankID?
Användbara länkar