Hem > V > Varför Funkar Inte Pokemon Go På Huawei?

Varför funkar inte Pokemon go på Huawei?

Efter uppdateringen kommer spelare med 32-bitarsversionen inte längre att kunna komma åt sina konton utan att uppgradera till 64-bitars operativsystem, medan spelare som redan har 64-bitars Android inte kommer att påverkas av uppdateringen.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur loggar man in på Pokémon go med Google?

GoogleloggaGoogle

På en telefon eller surfplatta med Android

  1. Öppna Play Spel.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Vilket konto du använder visas under ditt spelarnamn.
Dessutom, vilken iphone krävs för pokémon go? Niantic, Inc. Kräver iOS 13.0 eller senare.

Följaktligen, varför kan jag inte installera pokemon go?

Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata. Kontrollera att du har en stabil internetanslutning. Försök att ansluta till ett wifi-nätverk om du kan. Kontrollera att du har en stark mobildataanslutning i stället om du inte har tillgång till wifi. Därmed, kan inte öppna appar huawei? Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Följaktligen, kan inte ladda ner appar huawei?

Vad gör jag om jag inte kan ladda ned en app i HUAWEI AppGallery?

  • Kontrollera om din telefon har en normal internetanslutning.
  • Kontrollera om minnet är tillräckligt i Inställn. >
  • Kontrollera om din telefon använder den senaste versionen av HUAWEI AppGallery.
  • Rensa cacheminnet.
Och därefter, kan inte logga in på pokémon go med google-konto? Användare som valt att logga logga in med sitt Google-konto i iOS-appen har upptäckt att appen inte bara får behörighet till information om ditt Google-konto, som namn och sådant, utan appen får full tillgång till ditt Google-konto, vilket bland annat betyder att appen kan läsa och skicka mail via din Gmail.

Och en annan fråga, varför går det inte att logga in på pokémon go?

Pokémon Go är långsam och kraschar mycket

Det kan också vara efterfrågan på din telefon. Ett bästa tips här är att stänga av AR-sidan av saker. När du ska fånga en Pokémon trycker du på vippomkopplaren i det övre högra hörnet. Detta minskar det arbete som din telefon måste göra och kan påskynda upplevelsen.
Hur kommer man in på Pokémon Go? När du rör dig i dina hemtrakter eller på platser du besöker kan din smartphone vibrera för att tala om för dig att du befinner dig i närheten av en Pokémon. När du väl har hittat en Pokémon, ta sikte på telefonens pekskärm och kasta en Poké Ball för att fånga den – men ta det försiktigt, annars kan den springa iväg!

Vilka Pokemon typer finns det?

De flesta stål-Pokémon excellerar i försvar och special-försvar. Vatten-Pokémon är bra mot eld-, mark- och sten-Pokémon. Vatten-attacker är svaga mot drak- och gräs-Pokémon. Vatten-Pokémon är svaga mot attacker av typerna elektricitet och gräs.

By Delbert

Similar articles

Hur kan man ladda ner Pokémon Go? :: Hur startar man om nätverkskortet?
Användbara länkar