Hem > H > Hur Får Jag Reda På Min Puk Kod 3?

Hur får jag reda på min PUK kod 3?

Låst mobil, var hittar jag PUK-koden? Du hittar både PIN och PUK-kod på baksidan av plastkortet som ditt SIM-kort satt i när du fick det. Du kan även se din PUK-kod på Mitt3.

Läs mer

Related

Hur får man reda på datorns prestanda Mac?

Du kan välja Apple-menyn.

Hur hittar jag min PUK kod?

PUK-koden är en säkerhetskod som du använder om du knappat in fel PIN-kod tre gånger. PUK-koden hittar du på Mitt Tele2 eller på SIM-kortsbrickan under den grå skraprutan. Knappar du in fel PUK kod tio gånger blir ditt SIM-kort spärrat och du behöver beställa ett nytt. Följaktligen, hur många siffror är en puk kod? Pukkoden är en åttasiffrig kod som du använder när du har skrivit in en felaktig pinkod tre gånger. Skrivs fel pukkod in tio gånger i följd spärras sim-kortet permanent. Då måste ett nytt beställas.

Vad händer om man slår fel PIN-kod 3 gånger?

Om du slår in fel pinkod tre gånger i rad spärras ditt BankID-kort. På din datorskärm visas då texten ”PIN is locked”. För att låsa upp kortet igen behöver du pukkoden som du fick tillsammans med BankID-kortet. Hur kan jag se hur mycket surf jag har kvar tre? Du kan även se din surfmängd via 3s hemsida. :) Om du har flera abonnemang hos Tre behöver du välja vilket abonnemang det gäller först. Det gör du under fliken "Abonnemang". Sedan kan du trycka på bubblan som visar hur mycket datatrafik du har använt - då ser du också hur mycket data du har kvar.

Related

Hur får man reda på någon annans IP-adress?

Är det olagligt att kontrollera någons adress? Det är lagligt att söka upp någons IP-adress med hjälp av ett onlineverktyg, eftersom adresserna är offentliga och inte innehåller personligt identifierbar information.

Hur kontaktar jag tre?

Kontakta 3 kundtjänst

  • Kundtjänst privat. Öppet vardagar 8-20. 0735-300 400.
  • Kundtjänst företag. Öppet vardagar 8-18. 0771-73 53 11.
  • Huvudkontor. Öppet 8-17. 0735-300 400.
Vad är min PIN kod? Pinkoden är den kod som skyddar själva simkortet mot att andra personer kan ta sig in i din mobiltelefon och använda ditt abonnemang eller kontantkort. Om du flyttar över simkortet till en annan telefon gäller samma pinkod. Pinkoden hittar du i samma brev som simkortet skickades ut i.

Vad är min SIM kod?

En SIM-PIN-kod är en extra säkerhetskod du kan aktivera på ditt SIM-kort. Utan att känna till SIM-PIN-koden går det inte att sätta SIM-kortet i en annan telefon och använda det. SIM-PIN-koden följer alltså med ditt SIM-kort och har inget med den enhet du för tillfället använder kortet i att göra. Dessutom, vad är min puk-kod nordea? Har du ett inloggningskort kan du använda PUK-kod för att låsa upp PIN-koden med kortläsaren och BankIDs säkerhetsprogram. Det här behöver du för att låsa upp: Din kortläsare och sladden. Den åttasiffriga PUK-kod som följde med ditt kort.

Hur många siffror på SIM-kort?

Det nummer som finns tryckt på ditt SIM-kort är ett 19 siffror långt SIM-kortsnummer som används för att identifiera SIM-kortet men du kan inte nyttja det för att komma in i mobilen.

By Weinhardt

Similar articles

Hur många gånger kan man trycka fel PIN kod? :: Hur många siffror har SIM-kortet?
Användbara länkar