Hem > H > Hur Hittar Man Sin Puk Kod?

Hur hittar man sin PUK kod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans. Du kan också få puk-koden direkt i våra butiker.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Dessutom, vad händer om sim-kortet är låst?

simkortetAndroidSIMkort

Med hjälp av PUK-kod

  • Ange felaktig PIN-kod tre gånger.
  • Knappa in din PUK-kod.
  • Ange en ny PIN-kod med fyra siffror.
Varför står det låst SIM på min iPhone? Varje gång du startar om din enhet eller tar ut SIM-kortet låses ditt SIM-kort automatiskt och Låst SIM visas i statusfältet. Prova inte att gissa din SIM-PIN. Felaktig gissning kan låsa ditt SIM-kort permanent, vilket innebär att du behöver ett nytt SIM-kort.

Man kan också fråga vad har jag för pinkod?

Pinkoden är den kod som skyddar själva simkortet mot att andra personer kan ta sig in i din mobiltelefon och använda ditt abonnemang eller kontantkort. Om du flyttar över simkortet till en annan telefon gäller samma pinkod. Pinkoden hittar du i samma brev som simkortet skickades ut i. Med detta i åtanke, vad är min puk kod tre? Du hittar både PIN och PUK-kod på baksidan av plastkortet som ditt SIM-kort satt i när du fick det. Du kan även se din PUK-kod på Mitt3.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Vad är min PUK kod Nordea?

Har du ett inloggningskort kan du använda PUK-kod för att låsa upp PIN-koden med kortläsaren och BankIDs säkerhetsprogram. Det här behöver du för att låsa upp: Din kortläsare och sladden. Den åttasiffriga PUK-kod som följde med ditt kort. Vad är SIM Kortsnummer? Har fått ett nytt bredband kontant SIM-kort idag. Men hur får jag reda på själva numret till kortet? För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta.

Hur många siffror på SIM-kort?

Det nummer som finns tryckt på ditt SIM-kort är ett 19 siffror långt SIM-kortsnummer som används för att identifiera SIM-kortet men du kan inte nyttja det för att komma in i mobilen. Med hänsyn till detta, vart kan man låsa upp sin mobil? Om du inte kan låsa upp telefonen måste du rensa den. Därefter kan du konfigurera den på nytt och ställa in ett nytt skärmlås. Om du inte kan logga in på ditt Google-konto läser du mer om hur du återställer kontot.

Vad ska man göra om det står inget SIM?

Prova med ett annat SIM-kort. Om du inte har något annat SIM-kort kan du besöka en av operatörens återförsäljare och be dem prova med ett annat SIM-kort. Du kan behöva byta SIM-kortet.

By Ahrens Arnt

Similar articles

Vad händer om man slår fel PIN-kod 3 gånger? :: Varför låses SIM-kortet?
Användbara länkar