Hem > V > Vilken Är Den Mest Sedda Videon På Youtube?

Vilken är den mest sedda videon på YouTube?

Baby Shark är nu den mest visade Youtube-videon någonsin med över 7,05 miljarder visningar. Tidigare innehades förstaplatsen i tre år av Luis Fonsi och Daddy Yankees hitlåt Despacito som i sin tur tog över förstaplatsen från Psys Gangnam Style.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Med tanke på detta, vad kostar youtube per månad?

Prenumerationen kostar 69 kronor i månaden, vilket är betydligt lägre än vanliga Premiums månadskostnad på 119 kronor. Lite ger till skillnad mot Premium dock bara ett reklamfritt YouTube och inget mer. Detta inkluderar YouTube för alla plattformar, inklusive smarta TV-apparater och spelkonsoler, samt YouTube Kids. Varför YouTube konto? Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Dessutom, vad ingår i youtube premium?

Som medlem i YouTube Premium kan du titta på alla videor på YouTube utan annonser och samtidigt stötta innehållsskapare. Du kan också ladda ned videor för att titta offline på mobilen och spela upp videor i bakgrunden. Vad kostar YouTube Premium lite? Det nya abonnemanget heter Premium Lite och kostar 69 kronor/månad och erbjuder i likhet med det vanliga abonnemanget möjligheten att uppleva Youtube utan annonser. Det som däremot saknas är möjligheten att ladda hem video, uppspelning i bakgrunden samt att tillgången till Youtube Music Premium saknas.

Related

Vad är mest kB eller MB?

Ex Word-filer med enbart text blir några kilobyte stora. Stora filer, t.ex. foton, kan vara på några MB eller några få.

Hur många följare på YouTube för att tjäna pengar?

Du kan börja tjäna pengar på annonsintäkter så fort du nått 1000 prenumeranter och 4000 visningstimmar på din kanal. Pengarna du tjänar på annonsintäkterna är inte stora, normalt sett brukar det handla om 10 kronor per 1000 visningar. Men om dina visningar ökar med tiden kommer även pengarna du tjänar att öka. Med detta i åtanke, hur mycket tjänar man på 1 miljon visningar på tiktok? Cirka 2-3 cent betalas för varje 1000 visningar, så om du vill bli framgångsrik måste du lyckas ladda upp en daglig video och få den att nå en miljon visningar för att få 20-30 euro per dag (vilket skulle vara mellan 600 och 900 euro per månad).

Dessutom, vilka svenska youtubers tjänar mest?

Therese Lindgren är åter Sveriges största Youtuber, efter att Jocke & Jonna innehaft förstaplatsen under ett par år. Hur mycket tjänar Matkoma? I den här veckans fredagsintervju är det dags att få träffa de två barndomskompisarna som har lyckats hitta ett jobb som bygger på att de åker runt i Sverige och äter hamburgare, pizza, dricker öl, småsnackar och skämtar lite med varandra. På att filma detta och lägga upp på Youtube tjänar de över 100 000 kr i månaden.

Med tanke på detta, vad innebär privat på youtube?

När en video blir låst som privat visas den inte på din kanal eller i sökresultat och är osynlig för andra användare. Ingen av dina prenumeranter kan se en video som är låst som privat.

By Barty Salado

Similar articles

Vad är påminnelser iPhone? :: Vad är en kanal på YouTube?
Användbara länkar