Hem > V > Vad Är En Kanal På Youtube?

Vad är en kanal på YouTube?

Du kan titta på och gilla videor samt prenumerera på kanaler med ett Google-konto. Om du inte har en kanal syns du inte offentligt på YouTube. Med ett Google-konto kan du skapa en YouTube-kanal där du laddar upp videor, lägger till kommentarer eller skapar spellistor.

Läs mer

Related

Kan inte byta kanal på TV?

Det är möjligt att byta ut HDMI-kabeln. En fabriksåterställning kan vara nödvändig om kanalsökning inte hjälper eller om du stannar kvar på kanalplatsen i 60 minuter. Du kan göra egna varma kläder. Meny väljs vanligtvis på boxens fjärrkontroll.

Vad visas mest på YouTube?

NrVideons namnArtist / Uppladdare
1.Baby Shark DancePinkfong! Kids' Songs & Stories (Youtube-kanal)
2.DespacitoLuis Fonsi featuring Daddy Yankee
3.Johny Johny Yes PapaLooLoo Kids (Youtube-kanal)
4.Shape of YouEd Sheeran
Därmed, Är youtube gratis? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Vad kostar YouTube Premium?

Premium kostar 99 kronor i månaden (eller 149 kronor för ett familjeabonnemang) och aktiveras via inställningsknappen uppe till höger. Ett annat alternativ Youtube Premium. För 119 kr/mån får du inte bara musiktjänsten utan även annonsfria videor på ”vanliga” Youtube. Vad är populärt på YouTube? På fliken Populärt ser tittarna vad som händer på YouTube och i världen. Målet är att lyfta fram videor som många tittare kommer att uppskatta. Ibland är det förutsägbart att en video blir populär, till exempel om det är en ny låt från en populär artist eller en ny filmtrailer.

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Dessutom, hur mycket kostar en youtube kanal?

YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500. Med tanke på detta, hur mycket tjänar youtube kanal? Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Kan man göra sin YouTube kanal privat?

Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat. Vem är rikast på YouTube?

RankKanalnamnPrenumeranter (miljoner)
1.T-Series186 000 000
2.Cocomelon113 000 000
3.PewDiePie110 000 000
4.SET India123 000 000

Med detta i åtanke, hur mycket tjänar kammi?

Många kommenterar bland annat att Kammi sagt att hon tjänar mellan 50 och 100 tusen kronor och Kammi svarar på instastory att mycket av hennes lön går till skatt.

By Eckmann Defide

Similar articles

Vilken är den mest sedda videon på YouTube? :: Vad heter de vita tangenterna på ett piano?
Användbara länkar