Hem > H > Hur Minskar Man Icloud Utrymmet?

Hur minskar man iCloud utrymmet?

För att hantera detta, gå till din iCloud-meny och klicka på Hantera lagring. Du kan se vilka appar som upptar utrymme. Klicka på enskilda appar och du kan radera sina data från din iCloud. Även om du har massor av appar med små mängder lagring, kan det enkelt lägga upp.

Läs mer

Related

Hur överföra bilder från iPhone till iCloud?

Du kan gå till inställningarna på din enhet.

Med hänsyn till detta, hur man rensar cache iphone?

Rensa historik, cache och cookies

Om du vill rensa historik och cookies i Safari trycker du på Inställningar > Safari och därefter på Rensa historik och webbplatsdata.
Dessutom, hur stänger man en app i android? Stänga en app: Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan. Därefter sveper du uppåt på appen. Stänga alla appar: Svep uppåt från skärmens nederkant, håll kvar och släpp sedan.

Man kan också fråga vad betyder picea one?

PiceaOne 4+

Appen PiceaOne fungerar tillsammans med Picea® Services och andra tjänster. Skanna QR-koden för att börja. Enhetsinformation visas automatiskt. Följ stegen som krävs för att slutföra tjänsten.
På motsvarande sätt, hur mycket batteri tar spotify? Så ser du om Spotify drar ur ditt batteri

I Iphone kan användaren se batteriets ”hälsa” genom att klicka på appen ”Inställningar” och sedan på menyn för ”Batteri”. Genom att scrolla ned går det att se vilka appar som under de senaste 24 timmarna eller 10 dagarna konsumerat mest energi.

Related

Hur minskar man mobilanvändning?

Sängen och matbordet är platser där du inte kan titta på din telefon. Du kan ladda din mobil långt från sängen genom att skaffa en väckarklocka. Skriv ner de saker som gör att du vill hålla dig mindre med mobilen. Det kan påminna dig.

Vilka appar kommer raderas 2022?

Webbläsaren Chrome som ägs av Google kommer att fasa ut tredjepartskakorna fram till och med år 2022. Tredjepartskakor har levt på lånad tid länge nu. Numera blockeras de av Apples Safari, Firefox från Mozilla och Microsoft Edge. Vilka appar Försviner 2022? Mars 2020: Chrome Web Store slutar acceptera nya Chrome-appar. Utvecklare kommer att kunna uppdatera befintliga Chrome-appar fram till juni 2022. Juni 2020: Slut på stöd för Chrome-applikationer på Windows, Mac och Linux.

Hur får man tillbaka borttagna appar?

På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar. Steg 3. Då kan du klicka på vilken app som helst för att installera om den på din Android-telefon. Hur får man tillbaka en app på hemskärmen iPhone? Gå till Inställningar > Hemskärm. Välj ett alternativ, till exempel Lägg till på hemskärmen eller Endast appbiblioteket.

Hur gör man en hemlig mapp på iPhone?



På en iPad:

  1. Öppna Bilder.
  2. Rulla nedåt tills du ser Gömda under Verktyg.
  3. Tryck på den gömda bilden eller videon du vill visa igen.

By Godber

Similar articles

Hur får man bort appar på iPhone 7? :: Hur tar man bort appar från Appbiblioteket?
Användbara länkar