Hem > K > Kan Man Ha Flera Icloud Adresser?

Kan man ha flera iCloud adresser?

Om du i dag använder Icloud med en annan mejladress än icloud.com kan du skaffa en och koppla till det kontot. För att göra det behöver du en IOS-enhet eller Mac. På IOS öppnar du Inställningar -> [ditt namn, längst upp] -> Icloud -> Mail. Följ instruktionerna.

Läs mer

Related

Hur överföra bilder från iPhone till iCloud?

Du kan gå till inställningarna på din enhet.

Med detta i åtanke, vill inte ha iphone och ipad synkade?

Ta bort din kopplade iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Tryck på Inställningar, på ditt namn och tryck sedan på Medier och köp.
  2. Tryck på Visa konto. Du kan bli ombedd att logga in.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Ta bort den här enheten.
Hur återställer man en iPhone 6 till fabriksinställningar? Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningar
  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Därmed, Är icloud och apple-id samma sak?

Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte. Hur får man tag i sitt Apple-ID? Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret för ditt Apple-...

  1. På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.
  2. På din Mac. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.
  3. På din pc. Öppna iCloud för Windows och titta efter ditt Apple-ID under ditt namn.

Related

Är iCloud och Apple-ID samma sak?

Du kan logga in på Apples molntjänst med ett Apple-ID, men det är inte samma sak. Du behöver inte använda samma Apple-ID för båda butikerna.

Folk frågar också måste man ha ett apple-id?

Många av funktionerna på en produkt från Apple (till exempel iphone och ipad) kräver att användaren har ett konto hos Apple, ett så kallat Apple-ID. Ett Apple-ID är gratis men måste registreras av var och en som vill kunna nyttja funktioner samt ladda ner både gratis- och betalappar från App Store. Folk frågar också kan man skapa nytt apple-id? Skapa ett Apple-ID på en annan enhet

Vanligtvis kan du följa anvisningarna som visas på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en Apple TV, Android-enhet, smart-TV eller strömmande enhet. Du får ange ditt fullständiga namn, ditt födelsedatum, en e-postadress och en betalningsmetod.

Kan man koppla ihop två iPhone?

Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. När du loggar in med ditt Apple-ID på alla dina enheter kan du använda Synkad-funktioner som gör att du smidigt växlar mellan dina enheter. Dessutom, hur vet jag om någon annan använder mitt apple-id? På iCloud.com kan du se en lista över dina enheter – iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Apple TV (3:e generationen eller senare) och HomePod – som är inloggade med samma Apple‑ID. Du kan också ta bort korten du använder med Apple Pay på en enhet och ta bort en enhet från din enhetslista.

Kan man återställa en iPhone utan Apple ID?

3. Om du har glömt din kod eller ditt Apple-ID så kan du komma åt din data om du har gjort en säkerhetskopiering tidigare. Om du vill återskapa din tidigare säkerhetskopiering så väljer du Återskapa istället för Uppdatera.

By Plossl Wehrwein

Similar articles

Hur tar man bort ett gammalt Apple ID? :: Vill inte ha iPhone och iPad synkade?
Användbara länkar