Hem > H > Hur Tar Man Bort Historik På Iphone?

Hur tar man bort historik på iPhone?

Rensa historiken

  1. Öppna Chrome-appen. på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Historik. längst ned till höger.
  3. Tryck på Rensa webbinformation längst ned.
  4. Markera Webbhistorik. Den kanske redan är markerad.
  5. Avmarkera de objekt som du inte vill radera.
  6. Tryck på Rensa webbinformation.
  7. Tryck på Klar uppe till höger.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur många har sökt mig på Google?

Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering. Följaktligen, vad är mest sökt på google 2020? Det nya coronaviruset toppar föga förvånande listan över vad svenskarna sökt mest efter under år 2020, enligt Googles årliga genomgång. Men även ”Vad betyder simp?” och ”Skandiamannen” var populära söktermer under året.

Vad har jag sökt på?

Du behöver ett sådant konto för att använda till exempel Gmail och Androidtelefoner. Men du kan enkelt ta reda på vad Google vet om dig. På sidan ”Min aktivitet” sammanställs allt; vad du har sökt efter, vilka videor du har tittat på, var du har använt gps:en och mycket mer. Folk frågar också vad är platsinformation? Platsinformationen kan hämtas från signaler i realtid som enhetens IP-adress eller plats, men även från tidigare aktivitet på Googles webbplatser och tjänster, och användas för att skräddarsy vad du ser utifrån var du är. Här nedan ser du de viktigaste sätten som vi kan få information om var du befinner dig på.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Vad betyder platsinformation?

Funktionen platsinformation hittar din aktuella position med hjälp av GPS (*1) eller ett trådlöst nätverk (Wi-Fi). Användning av GPS gör det möjligt för dig att hitta din korrekta position, men processen kan ta lite tid. Dessutom, hur googlar man en bild? Så gör du för att bildgoogla:

Omvänd bildsökning kan göras i alla vanliga webbläsare. Om du använder webbläsaren Chrome går det också att högerklicka på en bild på en webbsida och sedan klicka på valet “sök på Google efter bild”.

Varför ändras min sökmotor?

Google används automatiskt, men du kan ange en annan standardsökmotor. Om du upptäcker oväntade ändringar i sökmotorn kan du ha drabbats av skadlig programvara. Läs mer om hur du tar bort skadlig programvara. Med hänsyn till detta, varför ändras min sökmotor till yahoo? Förklaringen är förstås ekonomisk. Om din vanliga startsida och sökmotor byts ut mot Yahoos tjänar de pengar i takt med att du exponeras för deras reklam. Yahoo är därför berett att betala de programtillverkare som skickar med ett program som förändrar din webbläsare.

Därefter, hur får jag bort yahoo från min dator?

Chrome öppnar sidan "Hantera sökmotorer". Om Yahoo är din standardsökmotor måste du byta till en annan sökmotor innan du kan ta bort Yahoo. För att göra detta, hitta din föredragna sökmotor i listan, klicka på de tre prickarna bredvid den och välj "Standard" från menyn.

By Boggers Baerlocher

Similar articles

Hur man raderar historik på mobilen? :: Varför kan jag inte radera sökhistorik?
Användbara länkar