Hem > H > Hur Tar Man Bort Sparad Chatt På Snapchat?

Hur tar man bort sparad chatt på Snapchat?

Hur man tar bort en konversation i Snapchat

  1. Scrolla ner till Privacy och tryck på Clear Conversation.
  2. En lista över alla dina konversationer visas; tryck på X bredvid konversationen du vill radera.
  3. Bekräfta ditt val genom att trycka på Clear.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Och därefter, kan man radera snapchat meddelande?

Radera meddelanden

För att radera ett meddelande ska du trycka och hålla nere på det och sedan trycka på "Radera". Dina vänner kommer att kunna se att ett meddelande har raderats i chatten. Och kom ihåg att dina vänner alltid kan ta en skärmdump innan du raderar meddelandet!
Man kan också fråga hur ångrar man en snap? I meddelandet förklarades hur den nya funktionen fungerar. För att få bort det skickade meddelandet håller du bara ner på det du skickat för att få upp tre olika val. Du väljer då helt enkelt "Radera" och voilá!

Därmed, vad händer om man raderar snapchat appen?

Om du raderar ditt Snapchat-konto måste du logga in på skrivbordsversionen av onlinemediestadiet. Ditt Snapchat-konto kommer inte att raderas omedelbart - när du har slutfört alla sätt kommer det att inaktiveras i 30 dagar. Under den tiden har du möjlighet att återaktivera ditt konto. Hur man öppnar en Snap utan att det syns? För att se ett meddelande utan att den andra personen vet, öppna Snapchat-appen och svep sedan åt höger till chattsidan. Placera nu fingret över Bitmoji-avataren för personen vars chattmeddelande du vill läsa. Tryck bara inte än. Klicka nu och svep höger långsamt, som avslöjar användarens konversation.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

När raderas en oläst Snap?

Snapchats servrar är utformade för att automatiskt radera oöppnade Snappar efter 30 dagar. Snapchats servrar är utformade för att automatiskt radera oöppnade Snappar som skickats till en gruppchatt efter 24 timmar. Hur man ändrar bästa vänner på Snapchat? Hur kan du ändra ordningen på Snapchats bästa vänner

Det finns dock inget manuellt sätt att ändra ordningen på din Bästa Vänner-lista eller till och med redigera listan alls, du kan använda metoden ovan för att begränsa interaktioner tillsammans med en viss användare och öka interaktionen med en annan.

Kan man blockera på Snapchat?

Kommer du kunna se någons Stories om du blockeras av dem på Snapchat? Det korta och snabba svaret till frågan om du kommer att se deras berättelser när de har blockerat dig är nej. Om någon skulle blockera dig på Snapchat, skulle du inte längre kunna se deras Stories.. Med hänsyn till detta, vad är spökläge på snapchat? När du aktiverar Spökläge, din avatars ansikte försvinner. Istället ersätts den med en blå version av Snapchat-logotypen, vilket betyder att du inte delar din nuvarande plats. I spökläge får kugghjulsikonen högst upp på kartskärmen också ett litet spökmärke.

Hur får man tillbaka raderade Snapar?

Gå till fliken Android Data Recovery och välj "Kontakter och meddelanden" Din telefon kommer att vara rotad när du väljer alternativet. Därefter kommer du att se de raderade meddelandena. Välj de borttagna meddelandena och klicka på Recover-knappen.

By Idona Voshell

Similar articles

Hur raderar man en person på Snapchat? :: Kan man ta bort ett Snapchat-konto?
Användbara länkar