Hem > H > Hur Hittar Jag Sveriges Radio?

Hur hittar jag Sveriges Radio?

Med Sveriges Radio Play får du de populäraste poddarna, de viktigaste nyheterna och Sveriges största radiokanaler – på ett och samma ställe. I vår app kan du lyssna på storfavoriter som P3 Dokumentär, Sommar i P1, Creepypodden i P3, USA-podden, Söndagsintervjun och mer än 300 andra poddar och program.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Var sänds P1?

P1 sänds över FM-nätet, som DAB-radio och som en webbradiokanal på Sveriges Radios hemsida. Bland Sveriges Radios kanaler är P1 den kanal som når ut till flest lyssnare efter P4. Vem är dagens gäst i P4 Extra? Göran Greider är dagens gäst. Vad betyder Riksbankens... En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn. En mix av de hetaste personerna och nyheter från jordens alla hörn.

Hur är en podd uppbyggd?

Stilen på podden sätts inte bara av programledarna genom hur de pratar, interagerar med gäster, eller vilket innehåll ni har med. Det sätts också genom hur markandsföringsmaterialet ser ut och vad ni väljer att uppmärksamma överhuvudtaget. Ni kommer troligt vis vilja uppa er podd med lite jinglar! Vad gör en podd bra? Det kan handla om hela passager, men också detaljer som att ta bort tystnader eller utfyllnadsljud som ”eeehh” och ”hhmm”. Underskatta inte manus – Ansträng dig och gör förarbetet. Få hjälp med feedback – Se till att kontinuerligt få konstruktiv kritik av någon som vågar säga vad som är bra och vad som inte funkar.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Vilka frekvenser ligger radiokanalerna på?

Kanaler och frekvenser

  • P1 - Kanalen som ger fördjupning.
  • P2 - Musik och program på andra språk.
  • P3 - Ny musik, live-sänd radio och poddar.
  • P4 - 26 lokala kanaler.
  • P4 Plus - Dygnet runt med musiken du saknat.
  • Ekot.
  • P6 89,6.
  • Din Gata 100,6.
Vilka radiokanaler finns? I Sverige finns fyra statliga radiokanaler P1, P2, P3 och P4. Sveriges Radio P4 är i sin tur spridd över 25 lokala stationer i samtliga av Sveriges län. De kommersiella radionätverken är fem stycken, medan närradiostationerna är ca 130 stycken. Mer om varje radiotyp kan du läsa i menyerna ovan.

Och en annan fråga, vilken frekvens är p4?

Frekvens utKanal
102.0SR P4
102.6Guld
103.5DR P2
105.2NRJ
Därefter, hur hittar jag p1? Våra sändningar distribueras av Teracom och den exakta frekvensen för P1 varierar från ort till ort. Titta på Teracoms lista över orter och sändare så ser du vad som gäller där du bor. Du kan även ta del av vårt innehåll via appen Sveriges Radio Play.

När sänds Ring P1?

Radioföljetongen från kl. 11.35. Ring P1! Ring oss på 020-22 10 10 och tyck till!

By Giltzow Pang

Similar articles

När sänds Språket i P1? :: Hur gör man för att tjäna pengar på YouTube?
Användbara länkar