Hem > K > Kan Inte Öppna Filen Som Ett Arkiv?

Kan inte öppna filen som ett arkiv?

Tips: Om du vill hoppa över Arkiv > Öppna och alltid använda dialogrutan Öppna gör du så här: Välj Arkiv >-alternativ > Spara och markera sedan kryssrutan Visa inte dialogrutan Backstage när du öppnar eller sparar filer. Stäng sedan alla öppna Office-program och öppna dem på nytt.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur öppnar jag en RAR fil på Mac?

För att kunna öppna ett RAR-arkiv i OS X behöver du ladda hem programmet The Unarchiver. Det finns flera program som kan öppnar RAR-filer, men The Unarchiver är vår absoluta favorit på Mac. Programmet hämtas via Mac App Store. Vad gör winrar? Det kan packa upp och skapa RAR- och ZIP-filer. Programmet stödjer filtyperna: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7z och filformatet Z.

Varför kan jag inte öppna filen?

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker: Du har inte behörighet att visa filen. Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång. Du har inte rätt app installerad på din telefon. Dessutom, varför kan jag inte öppna en excelfil? Excel svarar inte, hänger upp sig, fryser eller slutar fungera

  • Starta Excel i felsäkert läge.
  • Installera de senaste uppdateringarna.
  • Kontrollera att Excel inte används av en annan process.
  • Undersöka möjliga problem med tillägg.
  • Granska Excel filinformation och innehåll.
  • Kontrollera om filen genereras av tredje part.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Kan inte öppna filen något gick fel?

Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.
Folk frågar också varför öppnas inte pdf-filer? Adobe släpper regelbundet säkerhetsuppdateringar till Acrobat Reader DC och Acrobat DC. Att installera de senaste uppdateringarna kan lösa problemet. Öppna Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar.

Med detta i åtanke, varför kan jag inte hämta pdf-filer?

Använd senaste versionen av de verktyg du använder

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats. Ibland hjälper det att hämta en modernare version av den webbläsare du använder.
På motsvarande sätt, kan inte öppna mina word dokument? inteöppnaWord

Prova följande förslag:

  • Kontrollera filbehörigheterna för dokumentet eller enheten.
  • Kontrollera att det finns tillräckligt med ledigt minne och ledigt diskutrymme.
  • Öppna filen med konverteraren för textåterställning. (C:\Användare... \ test.docx)

Med hänsyn till detta, varför kan jag inte öppna xlsx filer?

Har du problem med att öppna en fil? Orsaken är troligtvis har sparats i ett filformat som inte stöder den här versionen av Excel. Leta reda på enheten och sedan Markera tabell om du vill se om så är fallet.

By Cissie Hammann

Similar articles

Kan inte öppna zip Mac? :: Är olika korsord?
Användbara länkar