Hem > H > Hur Får Man Bort Bilder På Messenger?

Hur får man bort bilder på Messenger?

Så här tar du bort ett meddelande eller foto:

  1. Öppna en konversation från Chattar .
  2. Tryck och håll ned på meddelandet eller fotot som du vill ta bort.
  3. Tryck på Ta bort och tryck sedan på Ta bort för dig.
  4. Tryck på Ta bort.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför går det inte att skicka bilder på Messenger?

Kontrollera om operatören stöder sms, mms eller RCS-meddelanden. Kontrollera om du har signal. Kontrollera om flygläget är aktiverat. Stäng i så fall av det. Man kan också fråga hur raderar man allt på messenger? Hur man tar bort Messenger-meddelanden på Android

För att ta bort eller avbryta meddelanden i Messenger-applikationen för Android är det första vi måste göra tryck och håll kvar på meddelandet i fråga. Därefter måste vi klicka på knappen ta bort representerad av en papperskorg.

Med detta i åtanke, varför ser jag inte profilbild på messenger?

Om inte den personen har raderat sitt foto eller aldrig har ett profilfoto, är det vanligtvis något som berättar att den personen har blockerat oss eller inte redan har ett konto på det sociala nätverket. Varför syns inte profilbilden i Messenger? Du hittar dessa sekretessinställningar i fliken Sekretess i Messenger-kontot. Öppna Messenger-appen. Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Sekretess på menyn.

Related

Hur man komprimerar bilder?

Om du vill minska dokumentets storlek väljer du Arkiv på bandet.

Dessutom, hur återkallar man meddelande på messenger?

Så här återkallar du ett meddelande som du har skickat:

  1. Öppna en Messenger-konversation från Chattar.
  2. Tryck och håll ned på meddelandet som du vill återkalla och välj Återkalla.
  3. Tryck på Återkalla för dig eller Återkalla för alla.
  4. Tryck på ÅTERKALLA.
Dessutom, vad menas med återkalla på messenger? Du kan permanent återkalla ett meddelande som du har skickat eller bara dölja ett meddelande från din vy. Om du väljer Återkalla för dig ser andra i chatten fortfarande meddelandena på sin chattskärm. Om du väljer Återkalla för alla kan personer i chatten inte se det återkallade meddelandet.

Varför går det inte ta bort meddelande på Messenger?

Den som vill radera ett meddelande klickar bara på det och får då möjligheten att välja om man vill radera meddelandet för samtliga deltagare i konversationen eller bara för sig själv. Den chattbubbla som eventuellt plockas bort ersätts med en text om att meddelandet raderats samt vem som raderat det. Folk frågar också när meddelandet inte levereras på messenger? Några saker du kan testa: Uppdatera till den senaste versionen av Messenger-appen. Kontrollera internetanslutningen. Se till att du har tillräckligt med ledigt utrymme på din mobila enhet.

Kan inte skicka bilder Messenger iPhone?

Försök först med det här

  • Starta om enheten:
  • Kontrollera nätverksanslutningen.
  • Kontrollera med operatören för att se om den typ av meddelande som du försöker skicka, till exempel mms eller sms, stöds.
  • För att skicka mms-gruppmeddelanden på en iPhone går du till Inställningar > Meddelanden och aktiverar mms-meddelanden.

By O'Hara Vanwormer

Similar articles

Kan inte skicka från Messenger? :: Varför kan jag inte se alla mina inlägg på Instagram?
Användbara länkar