Hem > H > Hur Ta Bort Förslag På Facebook?

Hur ta bort förslag på Facebook?

Så här slår du på eller av förslag på liknande sidor.

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till din sida och tryck på Mer.
  4. Tryck på Redigera inställningar och sedan på Allmänt.
  5. Bläddra ned till Förslag på liknande sidor och tryck på På eller Av.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur tar man bort incheckningar på FB?

Gå till inlägget. Klicka på och välj Redigera inlägg. Klicka på på platsen för att ta bort den. Klicka på Spara. Hur tar man bort historik på Facebook? Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp och bläddra sedan ned och tryck på Sökhistorik. Tryck på bredvid den sökning du vill ta bort. Tryck på Ta bort för att bekräfta.

Hur hittar man Papperskorg Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Papperskorg längst upp i din aktivitetslogg. Hur stänga av Vänförslag Facebook? Öppna Inställningar genom att knacka på den. Rulla ned Meddelanden och öppna Meddelandeinställningar. Välj “Människor du kanske känner” i listan över anmälningsbehörigheter. Här kan du antingen stänga av vänförslag helt eller så kan du stoppa Facebook från att skicka förslagen via e-post, push-meddelande och SMS.

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Hur fungerar personer du kanske känner på Facebook?

Vilken information använder Facebook för att visa förslag under Personer du kanske känner? Din profilinformation och dina nätverk (till exempel nuvarande stad, skola eller arbete). Din Facebook-aktivitet (till exempel grupper som du har gått med i eller taggningar i samma foton eller inlägg). Följaktligen, hur döljer man alla inlägg på facebook? Gå till inlägget i nyhetsflödet som du vill dölja. Tryck på överst till höger på inlägget och välj ett av följande alternativ: Dölj inlägg: döljer ett enskilt inlägg. Pausa [Namn] i 30 dagar: Döljer tillfälligt alla inlägg från en person, sida eller grupp från nyhetsflödet.

Hur tar man bort en händelse?

Radera en händelse som du skapar

  1. Öppna appen Google Kalender på en telefon eller surfplatta med Android .
  2. Öppna händelsen som du vill ta bort.
  3. Tryck på Mer. längst upp till höger.
  4. Tryck på Radera. Radera.
Dessutom, hur ser jag min tidslinje på facebook? Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Därmed, kan man se historik på facebook?

Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Visa aktivitetshistorik. Tryck på Filter längst upp och tryck sedan på Kategorier. Tryck på Loggade åtgärder och annan aktivitet och tryck sedan på Sökhistorik.

By Nicholson

Similar articles

Kan man få tillbaka raderade inlägg på Facebook? :: Hur ser man hur mycket plats man har på datorn?
Användbara länkar