Hem > K > Kan Man Ta Bort Bilder Från Icloud?

Kan man ta bort bilder från iCloud?

Ta bort bilder eller videoklipp

Använder du iCloud-bilder och tar bort bilder och videoklipp från en av dina enheter tas de även bort från dina andra enheter. Lägger du till bilder i din iPhone, iPad eller iPod touch genom att koppla enheten till din dator kan du inte ta bort dem direkt från enheten i appen Bilder.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Hur ser jag vad som är sparat i iCloud?

En iCloud-säkerhetskopia innehåller följande:

  • Appdata.
  • Säkerhetskopior av Apple Watch.
  • Enhetsinställningar.
  • Hemskärm och apporganisering.
  • iMessage-meddelanden, SMS- och MMS-meddelanden.
  • Bilder och videor på din iPhone, iPad och iPod touch.
Dessutom, kan man radera sin icloud? Klicka på Apple‑ID och sedan på iCloud. Klicka på Hantera och sedan på Säkerhetskopior till vänster. Till höger ser du enheter som har iCloud-kopia aktiverat. Välj en enhet och klicka på Radera för att radera en säkerhetskopia.

Hur frigöra lagringsutrymme?

Gå bara till Inställningar och klicka på Lagring. Här finns en knapp som heter Frigör utrymme. Klicka på den och välj vad du vill radera. Här kan du enkelt radera temporära filer som du har i din nedladdningsmapp men du kan också enkelt se en lista över appar som du sällan använder och avinstallera alla med ett klick. Med detta i åtanke, hur tar man bort en app från molnet? iCloud.com

  1. Logga in på iCloud.com på din iPad eller dator.
  2. Tryck på appen iCloud Drive.
  3. Markera filerna som du vill radera och tryck sedan på Radera .
  4. Öppna mappen iCloud Drive och tryck på Senaste raderade.
  5. Välj de mappar eller filer som du vill radera.
  6. Tryck på Radera.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Hur raderar man bilder från molnet?

raderarfotoFoto

Radera foton och videor.

  1. Öppna appen Google Foto.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck länge på fotot eller videon som du vill flytta till papperskorgen.
  4. Tryck på Radera.
Vad händer om jag stänger av iCloud bilder? Oroa dig inte. Du kan stänga av iCloud -foton utan att förlora några foton eller videor. Men innan du börjar inbjuder vi dig att ta en säkerhetskopia av alla dina foton och videor. Du kan ladda ner alla foton och videor med iCloud -webbplatsen, eller så kan du överföra foton till din Mac eller PC.

Följaktligen, hur kan man radera bilder på iphone så att de stannar på icloud?

Du kan inaktivera iCloud-bilder på en enskild enhet på följande sätt: Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder på iPhone, iPad eller iPod touch och stäng sedan av iCloud-bilder. Öppna appen Bilder på din Mac och välj sedan Bilder > Inställningar. Klicka sedan på iCloud och avmarkera iCloud-bilder. Hur vet jag om mina bilder är sparade i iCloud? Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder.

Man kan också fråga hur ser man om iphone är säkerhetskopierad?

Om du vill se de säkerhetskopior som lagras på datorn väljer du Redigera > Inställningar och klickar på Enheter. Krypterade säkerhetskopior markeras med en låssymbol i listan över säkerhetskopior. Obs! Du kan också ansluta iPhone till datorn trådlöst om du ställer in Wi-Fi-synkronisering.

By Jerrold

Similar articles

Hur rensar jag min Mac från skräp? :: Vad är det som tar så mycket plats på datorn?
Användbara länkar