Hem > H > Hur Får Man Bort Aviseringar?

Hur får man bort aviseringar?

För att slippa få erbjudanden om aviseringar klickar du på menyknappen till höger och väljer Inställningar, Avancerat. Under rubriken Sekretess och säkerhet väljer du Inställningar för webbplatsen, Aviseringar. Välj bort Fråga innan något skickas så blockeras alla aviseringar utom de du tillåter manuellt.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Vad är Always On Display Samsung?

Galaxy telefonens display är inställd så att den stängs av när den inte används och sätts på igen så fort du trycker på skärmen. Du kan dock ställa in enheten så att den visar information även när skärmen är avstängd. Läs mer om hur man installerar Aviseringar på låsskärm-funktionen. Följaktligen, varför blinkar blåa lampan på min samsung? Kontrollera att skärmen inte har spruckit, har hack eller har skadats på annat sätt. Om du har ett fodral eller skärmskydd på telefonen tar du bort det. Om du har handskar på dig tar du av dem. Om du har klistermärken någonstans på skärmen eller sensorerna tar du bort dem.

Får inga Pushnotiser?

Ställa in platsbaserade notiser

Gå till Inställningar > Integritet > Platstjänster och tryck sedan på en app för att stänga av eller aktivera notiser baserat på din plats.
Vad är en Pushnotis? Varje dag bombarderas du av notiser från din telefon. Det kan vara nya mail såväl som korta nyhetsuppdateringar eller vad dina vänner gjort på sociala medier. Ibland kan det kännas för mycket, men studier visar att effektiva push-notiser är bra både för företaget och användaren.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Därefter, vad är stäng av aviseringar?

Om du slår på aviseringar för ett inlägg får du ett meddelande när någon kommenterar inlägget. Du får inga aviseringar när någon svarar på en kommentar. Gå till inlägget som du vill aktivera eller inaktivera aviseringar för. Vad innebär Always on display? Vad är funktionen? Alltid på displayen? För dem som ännu inte är mycket bekanta med funktionen Alltid på displayen, detta gör att vi kan kontrollera aspekter som tid, datum, batteriprocent och aviseringar, även när telefonen inte används.

Hur Tvångsavslutar man en Samsung?

På vissa modeller håller du ned strömknappen, på andra modeller ska du hålla ned både strömknappen och volym upp-knappen. Vänta tills telefonen stängs av. Varför flimrar min skärm på mobilen? När du torkar eller sveper snabbt på skärmen, eller tar bort skärmskyddet, alstras statisk elektricitet, vilket påverkar avvikelsen av skärmens flytande kristallmolekyler och gör att skärmen kan hoppa, flimra eller visa krusningar eller färgnyanser.

Dessutom, vad betyder ikonerna på samsung galaxy?

Ikonerna som visas högst upp på skärmen ger information om din Galaxy-telefons aktuella status. Ta en titt på ikonerna som listas i tabellen nedan för att se vad varje symbol på din Galaxy-telefon betyder.

By February

Similar articles

Hur gör man så att det står notis? :: Hur stänger man av notiser på datorn?
Användbara länkar