Hem > H > Hur Tar Man Bort Avlasta Appar?

Hur tar man bort avlasta appar?

Om du föredrar att ha lite mer kontroll över processen kan du stänga av den automatiska funktionen men ändå avlasta enskilda appar när du behöver lite utrymme. I samma inställningspanel kan du skrolla ner och se listan över installerade appar. Tryck på en av dessa så ser du två alternativ: Avlasta och radera.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur frigör jag utrymme på min iPhone?

lagringsutrymme

I den detaljerade vyn kan du:

  1. Avlasta appen, vilket frigör utrymme som appen använder, men behåller dess dokument och data.
  2. Radera appen, vilket tar bort appen och dess data.
  3. Beroende på appen kan du radera en del av dess dokument och data.
Vad är systemfiler på iPhone? Appar, Bilder och Medier är uppenbart vad de innehåller och om du till exempel har installerat en massa spel lär den förstnämnda kategorin ta upp en stor del av lagringsutrymmet. System är också självklart – IOS systemfiler måste ju ligga någonstans de också.

Med hänsyn till detta, hur frigöra lagringsutrymme?

Gå bara till Inställningar och klicka på Lagring. Här finns en knapp som heter Frigör utrymme. Klicka på den och välj vad du vill radera. Här kan du enkelt radera temporära filer som du har i din nedladdningsmapp men du kan också enkelt se en lista över appar som du sällan använder och avinstallera alla med ett klick. Varför försvinner appar? Detta kan komma sig antingen av att man av misstag råkat radera appen. Alternativt att en uppdatering av enhetens mjukvara och operativsystem (iOS) ställt till det och grupperat vissa ikoner och tagit bort andra. Något som inte ska hända, men kan och händer titt som tätt ändå.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

På motsvarande sätt, varför hamnar appar i molnet?

En molntjänst innebär att du hyr lagringsutrymme på ett stort företags server. Företaget garanterar att inget innehåll försvinner av misstag, och de stora molntjänstleverantörerna har varit mycket bra på att hålla det hittills. Med en app i mobilen kan du bläddra bland dina filer och ladda upp eller ner dem mot molnet. Vad är systemdata Mac? Mappen Mac System Data innehåller flera olika objekt, inklusive tillfälliga filer, programtillägg/plugins och säkerhetskopior från förr.

Vad betyder optimera iPhone lagring?

Med Optimera lagring lagras bilderna och videorna på din enhet i mindre och mer utrymmessnåla format medan de högupplösta versionerna i ursprungsformatet lagras i iCloud. Och så länge du har tillräckligt med utrymme i iCloud kan du spara så många bilder och videor som du vill. Därefter, hur mycket får plats med 64 gb? 64 GB räcker för de flesta, speciellt om du automatiskt laddar upp mediefiler till en molntjänst som Elgiganten Cloud och regelbundet raderar foton från din telefon. Men om du gillar att ha många bilder och videor på telefonen uppskattar du förmodligen 128 GB eller mer.

Med detta i åtanke, varför förs inte alla bilder över från iphone?

Kontrollera att wifi är på och att du har en internetanslutning. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder. Kontrollera att Överför till Min bildström är aktiverat. Om du inte ser det här alternativet aktiverar du iCloud-bilder för att i stället behålla dina bilder och videor på iCloud.

By Loyce

Similar articles

Hur får man mer minne på mobilen? :: Hur ändrar man ljud på notiser i Iphone?
Användbara länkar