Hem > V > Vad Betyder Pulsar?

Vad betyder pulsar?

En pulsar (av engelskans pulsating star) kallas en roterande neutronstjärna som genererar regelbundna pulser av strålning med våglängder från radiostrålning till gammastrålning.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad är rotera?

Rotera betyder ungefär detsamma som svänga. Är tre fot? En trefot används vid geodetisk mätning för att montera ett instrument på ett stativ över en mätpunkt horisonterat, så att instrumentet har sin vertikala axel lodrätt ner, och centrerat, så att axeln i sin förlängning går rätt ned i punkten man ställer instrumentet över.

Vad är smäll?

Smäll betyder ungefär detsamma som slag. Folk frågar också hur bildas en pulsar? När en stjärna dör kan flera olika saker ske. I ett scenario blir stjärnan en neutronstjärna. I en sådan stjärna är gravitationen så stark att atomerna inne i stjärnan kollapsar, vilket gör att protonerna och elektronerna bildar neutroner. En pulsar är en roterande neutronstjärna.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Med detta i åtanke, vad betyder viskös?

Viskös kan beskrivas som ”(om fluid) trögflytande, tjockflytande”. Dessutom, hur man vrider på skärmen? Rotera skärmen på din iPhone eller iPod touch

  1. Svep nedåt från skärmens övre högra hörn för att öppna Kontrollcenter.
  2. Tryck på knappen Stående riktningslås för att kontrollera att det är avaktiverat.
  3. Vänd din iPhone i sidoläge.

Vad menas med skir?

Skir betyder ungefär detsamma som renad. Har tre ben korsord? Trebent kan bland annat beskrivas som ”(om möbler) som står på tre ben”.

Följaktligen, har tre ben synonym?

Ordet trefot är synonymt med tripod och kan beskrivas som ”stativ med tre ben”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av trefot samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Heber

Similar articles

Vad heter fotens delar? :: Hur roterar man en film i Windows Media Player?
Användbara länkar