Hem > H > Hur Skapar Man Ett Rss-Flöde?

Hur skapar man ett RSS-flöde?

Gå tillbaka till den webbplats som du vill skapa ett RSS-flöde och högerklicka sedan på ett exempel på den typ av länk som du vill se i det RSS-flödet. Google Chrome ger dig möjlighet att "inspektera" länken; andra webbläsare bör erbjuda liknande formuleringar.

Läs mer

Related

Hur skapar man ett Apple ID till barn?

Gå till inställningar och tryck på ditt namn. Tryck först på Familjedelning och sedan på Lägg till medlem. När du har skapat ett konto för ett barn följer du instruktionerna på skärmen för att konfigurera det.

På motsvarande sätt, hur fungerar rss-flöde?

Principen är att webbplatsen tillhandahåller ett antal RSS-flöden och användaren kopplar upp sig mot de flöden han/hon önskar se. Det betyder att användaren inte behöver surfa runt på en massa olika webbplatser för att hålla sig uppdaterad utan det räcker med att följa de RSS-flöden man prenumererar på. Hur ser en RSS länk ut? För att prenumerera på en webbsajt eller en bloggs RSS-flöde så behöver du bara klicka på RSS-symbolen (se några exempel nedan) eller på en länk med texten ”RSS-flöde” eller ”RSS-feed”. Normalt hittar man dessa symboler någonstans på sidan/bloggen som du är intresserad av.

Vad är RSS en förkortning för?

Med RSS-tekniken kan du ta emot frekventa uppdateringar från flera olika webbplatser samtidigt. Tekniken används oftast för att följa nyhetsflödet. RSS är en förkortning av Really Simple Syndication eller Rich Site Summary. Som internetanvändare kan du prenumerera på RSS-flöden till din egen dator. Hur man använder RSS? Hur använder man RSS? Generellt sett så är det första man behöver en så kallad RSS-läsare. En RSS-läsare kan vara ett program som är installerat på din dator, eller en webbsida med stöd för RSS-läsning. På samma sätt som du använder ditt e-postprogram, tar du ner "news feeds".

By Melquist Tinnea

Similar articles

Hur prenumerera på RSS flöde? :: Hur anges varvtalet på motorn?
Användbara länkar