Hem > H > Hur Prenumerera På Rss Flöde?

Hur prenumerera på RSS flöde?

På webbsidan klickar du på RSS-ikonen för det innehåll (den blogg/publikation) du vill följa. När RSS-feeden öppnas i Internet Explorer, väljer du Prenumerera på denna feed. Dina prenumerationer hittar du sedan längst upp i webbläsaren bredvid dina bokmärken och här kan du klicka i flödet för att se innehållet.

Läs mer

Related

Måste man prenumerera på Photoshop?

Adobe har beslutat att sluta sälja programmen som produkter med ett engångspris nu när det är dags för en större programuppdatering. Om du vill ha den senaste versionen av Photoshop måste du skaffa en Creative Cloud-prenumeration.

Folk frågar också hur skapar man ett rss flöde?

Gå tillbaka till den webbplats som du vill skapa ett RSS-flöde och högerklicka sedan på ett exempel på den typ av länk som du vill se i det RSS-flödet. Google Chrome ger dig möjlighet att "inspektera" länken; andra webbläsare bör erbjuda liknande formuleringar. Följaktligen, hur ser en rss länk ut? För att prenumerera på en webbsajt eller en bloggs RSS-flöde så behöver du bara klicka på RSS-symbolen (se några exempel nedan) eller på en länk med texten ”RSS-flöde” eller ”RSS-feed”. Normalt hittar man dessa symboler någonstans på sidan/bloggen som du är intresserad av.

By Cusack Koster

Similar articles

Hur gör man underkategorier i Excel? :: Hur skapar man ett RSS-flöde?
Användbara länkar