Hem > r > Är Ju Rutt?

Är ju rutt?

Rutt betyder i stort sett samma sak som färdväg.

Läs mer

Related

Hur gör man en rutt i Google Maps?

Du kan lägga till destinationer på din dator. Klicka här för att hitta anvisningar. Startpunkt och destination ska läggas till. Under de destinationer som du har angett klickar du på Lägg till. Du kan lägga till ett stopp genom att välja en annan destination. Om du vill få en vägbeskrivning klickar du på en rutt.

Vad är härjade?

Härja betyder i stort sett samma sak som förstöra. Vad betyder platta? Ordet platta är en synonym till skiva och grammofonskiva och kan bland annat beskrivas som ”jämnt och tunt stycke, skiva”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av platta samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

På motsvarande sätt, vad betyder ordet egga?

Eggad betyder ungefär detsamma som ivrig. Vad betyder ovillig? Ordet ovillig är en synonym till svårövertalad och trilsk och kan beskrivas som ”inte villig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ovillig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Related

Hur sparar man en rutt i Google Maps?

Appen kan användas för att lägga till flera destinationer. Du kan antingen söka eller trycka på kartan. Gå till vägbeskrivningen. Du kan trycka på mer.

Vad betyder ordet förefaller?

FöRefalla betyder i stort sett samma sak som tyckas. Är det i öknen korsord? Synonymer till öken

  • nederbördsfattig,
  • taigan,
  • torr,
  • sahara,
  • gobi,
  • helfel,
  • beige som fan.

Kan hysas synonym?

Se nedan vad hysa betyder och hur det används på svenska. Hysa betyder ungefär detsamma som inrymma. Se alla synonymer nedan. Vad betyder ärja? Ärja uttalas ärja och är ett verb -de. Ärja betyder: plöja med årder.

På motsvarande sätt, vad betyder härjat?

Härjad betyder ungefär detsamma som sliten.

By Keri

Vad är ett folkslag? :: Hur använder man Runkeeper?
Användbara länkar