Hem > V > Vad Är Ett Folkslag?

Vad är ett folkslag?

Folk eller folkslag är två benämningar för en större grupp människor som delar gemensamma egenskaper gällande utseende och levnadsmönster.

Läs mer

Vad är en platta öl?

En 24-pack med (stark)-öl. Man kan också fråga varför platta på mark? Platta på mark utgör ett bra skydd mot markradon om plattan är lufttät, sprickfri och har lufttäta genomföringar. Det finns dessutom möjligheter att ventilera det kapillärbrytande lagret under plattan för att på detta sätt hindra markradon att nå plattan.

Vad är genomgång?

Ordet genomgång är en synonym till passage och redovisning och kan bland annat beskrivas som ”orientering, behandling, granskning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av genomgång samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad betyder att tinga? Tinga betyder ungefär detsamma som reservera.

Med detta i åtanke, vad betyder vad gaggar du om?

Bärshlik. En rejäl mängd bärs. Och därefter, vad är ett temperament? Ordet temperament är en synonym till humör och lynne och kan bland annat beskrivas som ”en persons (typiska) humör, läggning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av temperament samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Med detta i åtanke, vill ovillig korsord?

Synonymer till ovillig

  • ohågad, obenägen, motvillig, motsträvig, nödbedd, ogin, ohjälpsam, avog, trög, lat, inte böjd att, otjänstvillig, vrång. motsatsord. villig, ivrig, hjälpsam.
  • Användarnas bidrag. ogärna.
Följaktligen, vad betyder villiga? Ordet villig är en synonym till intresserad och beredd och kan bland annat beskrivas som ”som gärna vill medverka i något”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av villig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Därefter, vad betyder ordet tvär?

Betydelse: Ovänlig och snäsig i sitt tal.

By Sorel Kaumans

Kan man lita på att flyga med Ryanair? :: Är ju rutt?
Användbara länkar