Hem > V > Vad Är Scenoptimerare?

Vad är Scenoptimerare?

Med hjälp av automatisk scenoptimering

När kameran känner igen ett föremål eller en scen visas en ikon på skärmen och den optimerade färgen tillämpas automatiskt.

Läs mer

Med detta i åtanke, hur får man suddig bakgrund samsung?

Livefokusfunktionen gör det möjligt för kameran att fånga bildobjektet och bakgrunden separat så att du kan få foton som placerar fokus på objektet men bakgrunden ur fokus. Du kan justera bakgrundsoskärpefunktionen i sökaren när du ska ta bilden och i efterhand. Var sitter högtalaren på Samsung S10? Ljudet i Galaxy S10 är bra för såväl samtal som musik. Det finns en högtalare i nederkant och genom att dra upp ljudet i den lilla högtalare som används vid samtal går det faktiskt att får en hyfsad stereoeffekt ur telefonen.

Dessutom, vad är rörelsefoto?

SHM Android Apprentice Hedersmedlem

Så som ni kanske vet eller inte vet har Samsung lagt till ett läge till den nya S7 som kallas för rörelsefoto! Vilket innebär att när du tar ett kort fångar kameran de senaste sekunderna innan bilden som man kan titta "tillbaka" på i efterhand.
Vad är en tagning Samsung? Bland de nya funktionerna syns smartläget "En Tagning", som fotar med alla kameror, automatik, utsnitt och filter på en gång, så att användaren själv kan välja vad som blev bäst, Night hyperlapse för fotografering i begränsade ljusförhållanden samt nya funktioner för bildsamlingar och delning.

Med detta i åtanke, hur fungerar kameran på samsung s20?

Kamerorna på S20 och S20 + skiljer sig ganska mycket från S20 Ultra - men det finns mycket som de har gemensamt och mycket att ta hand om. Så här tar du kontroll över kameran. Aktivera 108MP-läget (endast S20 Ultra): S20 Ultra har en 108-megapixelkamera, men som standard är den inställd på 12 megapixlar. Med hänsyn till detta, hur stor skärm har samsung galaxy s10?

ReleasedatumVåren 2019 / pris från JÄMFÖR
RAM-minne8GB 44.4 % av max 11 % mer än snittet för 2019
Inbyggt minne128GB / plats för minneskort
Skärm6,1" / WQHD+ - 1440x3040 pixlar / ~551PPI PPI över snittet för 2019
SkärmtypDynamic AMOLED / 19:9 / 92,88 cm² / ~88% av fronten

Man kan också fråga hur gör man suddig bakgrund app?

Du kan använda suddiga verktyg från Photo Blur Editor för att ändra den suddiga effekten lite i taget. Oskärpa effekt-appen för iPhone och Android erbjuder en oskärpa penselbana för att förstora suddiga effekter exakt. steg 1. Välj det foto du vill lägga till en suddig effekt. Följaktligen, vad är porträttläge? Använder du kameran i porträttläget skapas en djupeffekt som gör det möjligt att ta bilder med ett skarpt fokus på huvudmotivet och en suddigare bakgrund.

Hur tar man Selfie med Samsung?

Håll kameran eller mobilen en aning ovanför ansiktshöjd, så får du garanterat ett bättre resultat. Det beror helt enkelt på att dubbelhakor försvinner, samtidigt som du undviker en selfie där andra kan se rakt upp i din näsa. Därför är det en mycket bra början att ta selfien lite ovanifrån.

By William Kunich

Var sitter mikrofonen på S10? :: Är mobiler Operatörslåsta Comviq?
Användbara länkar