Hem > r > Är Mobiler Operatörslåsta Comviq?

Är mobiler Operatörslåsta Comviq?

Inga av våra mobiler är operatörslåsta. Är telefonen inte köpt av Comviq och det är ett Comviqkort du sätter i mobilen så behöver du vända dig till den operatör som du har köpt mobilen av för att beställa en upplåsningskod så att du kan låsa upp din telefon.

Läs mer

Related

Vilka mobiler funkar AirPods till?

Airpods och andra hörlurar, som också har Apples speciella W1-chip, kan enkelt anslutas till en Apple-produkt, men eftersom de har bluetooth fungerar de också tillsammans med en vanlig Android-telefon.

Vad har Comviq för erbjudande?

Familjelinor från 95 kronor!

Skaffa ett huvudabonnemang (275 kr/mån) och bjud sen in vänner och familj som medlemmar. Alla får 30 GB surf var! – från 95 kr/mån i 12 mån.
Vad ingår i Comviq fast pris 145? Comviqs fastpriskontantkort är precis som det låter en fast summa och fungerar lite som ett abonnemang du måste fylla på månadsvis. Välj mellan en surfpott på 5 till 100 gigabyte i månaden för 145 till 345 kronor. Fria samtal, sms och mms inom Sverige. Upp till 18 gigabyte surf i EU/EES.

Med tanke på detta, varför kan jag inte ta emot vissa sms?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden från vissa kontakter. Ta bort kontakten och lägg till den igen. Kontrollera om du blockerade den. Kontrollera att kontaktens telefonnummer är korrekt. Följaktligen, varför kan jag inte skicka sms comviq? De Comviq-kunder som har problem med att skicka SMS kan ta kontakt med Comviqs kundtjänst.

Related

Vilka batterier finns i mobiler?

Majoriteten av moderna mobila enheter drivs av Li-ion- eller Li-Polymer-batterier. NiCd och NiMH är äldre typer av batterier.

Dessutom, Är telefoner låsta?

Alla telefoner köpta innan september 2018 är med stor sannolikhet operatörslåst. Du kan själv låsa upp en låst enhet via tre.se. Är din telefon låst fungerar den endast att använda med ett SIM-kort från oss på Tre. Låser du upp den är det dock inga som helst problem att använda en annan operatörs SIM-kort i den. Hur vet man om telefonen är operatörslåst? Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om. Under Operatörslås bör du se ett meddelande som säger ”Inga SIM-begränsningar”. Om du inte ser det meddelandet kontaktar du din operatör.

Och en annan fråga, Är mobiler låsta idag?

Din tidigare operatör kan ha låst till exempel din mobiltelefon till att endast fungera ihop med SIM-kort från samma operatör. Byter du till en ny operatör fungerar därför inte den nya operatörens SIM-kort i en operatörslåst mobiltelefon. På motsvarande sätt, kan man köpa mobil utan abonnemang comviq? Ja, om du har mindre än en månad kvar på din bindningstid kan du förlänga ditt abonnemang och köpa en ny mobil med avbetalningsplan.

Har Comviq butiker?

Comviq har inga butiker men du kan göra allt som behövs direkt här på Comviq.se. Skaffa ett mobilabonnemang, beställ ett kontantkort (och fyll på det såklart), köp en mobil och mycket mer.

By Bullock Landor

Similar articles

Vad är Scenoptimerare? :: Hur gör man låtar offline på Spotify?
Användbara länkar