Hem > V > Vill Inte Att Andra Ska Se Mina Vänner På Facebook?

Vill inte att andra ska se mina vänner på Facebook?

Om du har blockerat någon eller de har blockerat dig ser du inte deras profil. Ta reda på hur du ser en lista över personer som du har blockerat.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, när syns man aktiv på messenger?

Dina vänner och kontakter på Facebook, Messenger och Instagram som också visar sin Aktivitetsstatus ser en eller en tidsstämpel som visar när du senast var aktiv bredvid din profilbild i kontona som du har slagit på Aktivitetsstatus för. Och därefter, kan någon se att man varit inne på deras instagram? Instagram har inte en inbyggd funktion för att låta användare kontrollera vem som har sett sin profil och det finns en mycket bra anledning bakom - användarens integritet. Facebook-ägda Instagram har all information du behöver för att kontrollera vem som tittade på din profil, men den kommer inte att dela den med dig

Kan inte se senast aktiv Messenger?

Du kan inte se Last Active status på Facebook Messenger antingen för att personen har stängt av den eller att du är blockerad. Det kan också innebära att personen has not been on Facebook under lång tid (mer än 24 timmar). Om personen stängde av sina Last Active status kommer du inte att kunna se den. Dessutom, vad betyder personer du kanske känner på facebook? Funktionen Personer du kanske känner kan hjälpa dig och dina vänner att få kontakt med andra på Facebook. Förslag med Personer du kanske känner kan visa personer som du kanske vill lägga till som vänner. Det kan vara personer som du inte har sett på Facebook tidigare eller som är nya på Facebook.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Dessutom, hur hittar jag mina inlägg på facebook?

Så här visar du din aktivitetslogg:

  1. Tryck på längst ned till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg.
  3. Tryck på Kategori längst upp i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Saker som du publicerat. Inlägg som du döljer från din profil.
Och därefter, hur kan jag se alla mina inlägg på facebook? Tryck på längst upp till höger i inlägget och tryck sedan på Redigera sekretess. Välj vilka som kan se inlägget från alternativen som visas (till exempel Offentligt, Vänner, Bara jag).

Dessutom, hur hittar man foton på facebook?

Hur hittar jag mina privata album på Facebook?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Bläddra ned och tryck på Foton.
  3. Tryck på det album du vill visa.
Därmed, kan man läsa någon annans messenger? Om en person utan att fråga om lov läser annans Messenger eller e-post så kan den personen bestraffas för dataintrång. Varför man döms för dataintrång är för att den personen som utför handlingen olovligen får tillgång till fakta och information via messenger och e-post som är automatiserad behandling, 4 kap.

Därefter, vad betyder grå bock på messenger?

En grå bock med vit bakgrund inom den grå cirkelns kontur

En bock anger, om den är vit, att ditt meddelande har skickats. Titta på bilden nedan för att veta hur den här ikonen ser ut. Ett meddelande som skickas betyder inte nödvändigtvis att mottagaren har tagit emot det.

By Rex Kurrie

Similar articles

Kan man se vem som följer ens listor på Spotify? :: Hur ser man någons aktivitet på Facebook?
Användbara länkar