Hem > H > Hur Lägger Man Ut På Facebook?

Hur lägger man ut på Facebook?

Så här gör du inlägg på en sida som du besöker:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Sök efter den sida du vill publicera på och välj den sedan på rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Skriv något på sidan.
  4. Skriv inlägget och tryck på Publicera.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Vem kan se bilder jag är taggad i?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Profil och taggning. Tryck på Vem kan se inlägg där du är taggad i din profil? Kan inte lägga upp inlägg på Instagram? Testa alltid att starta om telefonen eller surfplattan först om du har problem med Instagram. Om det inte hjälper att starta om enheten kan du testa att använda Instagram både på wifi och mobildataanslutningen för att se om problemet beror på en svag wifi- eller mobildataanslutning.

Varför kan jag inte lägga upp flera bilder på Instagram?

Om du menar att lägga upp flera bilder i ett och samma Instagram-inlägg (galleri) så gör du det genom att trycka på nytt inlägg och välj från kamerarullen. Håll in fingret på första bilden* du vill lägga till så kan du välja upp till 10 bilder att lägga i samma inlägg, som man sedan kan svepa sig vidare till. Hur lägger man upp en bild på Instagram? Instagram-app för Android och iPhone

Tryck på längst upp och bläddra sedan till Publicera längst ned: Ladda upp ett foto från telefonens bibliotek genom att först välja fotot som du vill dela. Om du vill ta ett nytt foto trycker du på ovanför telefonens bibliotek.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Med detta i åtanke, kan inte publicera inlägg på facebook?

Se till att du har en stark WiFi- eller nätverksanslutning. Testa att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot. Vi rekommenderar att du laddar upp foton under 15 MB. Varför kan man inte skicka meddelande på Facebook? Några skäl till varför du inte kan skicka meddelanden:

  • Du har skickat många meddelanden den senaste tiden.
  • Dina meddelanden bröt mot Facebooks communityregler.
  • Problem med appen, telefonen eller internet. Läs mer om vad du kan göra om du inte kan skicka ett meddelande på Messenger.

Dessutom, vad betyder den här personen är inte tillgänglig på messenger?

Det första du behöver göra är att kontrollera om användaren har blockerat dig eller inte. Om användaren har blockerat dig kommer du att se en This Person is Unavailable on Messenger fel när du skickar meddelanden. Var hittar jag gamla bilder? Tips ett: Sök i de jättestora arkiven först.

  1. På kringla.nu finns många av Sveriges museers och arkivs samlingar.
  2. Det går också att söka med en svenskspråkig sökmotor i den stora samlingen Europeana Collections, där arkiv och museer från hela Europa finns med.

På motsvarande sätt, hur hittar man gamla bilder?

hittafotobilden

Viktigt!

  1. Öppna Google Foto-appen. på enheten.
  2. Tryck på Bibliotek. Album längst ned.
  3. Titta i mapparna under Foton på enheten.

By Savell

Similar articles

Varför ser jag inte alla inlägg på min tidslinje? :: Får inte upp bilder på Facebook?
Användbara länkar