Hem > V > Varför Ser Jag Inte Alla Inlägg På Min Tidslinje?

Varför ser jag inte alla inlägg på min tidslinje?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Med hänsyn till detta, hur gör man för att se alla inlägg på facebook? Om du endast vill visa de senaste inläggen kan du sortera nyhetsflödet för att visa det senaste flödet. Det innebär att du visar de senaste inläggen från personer och sidor du följer och du visar de nyaste inläggen först. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Senaste.

Följaktligen, hur ändrar man flödet på facebook?

Hur ser och anpassar jag inställningarna för Facebooks...

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar.
Och en annan fråga, vill inte att andra ska se mina vänner på facebook? Om du har blockerat någon eller de har blockerat dig ser du inte deras profil. Ta reda på hur du ser en lista över personer som du har blockerat.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Därefter, hur ser jag alla inlägg på min tidslinje?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Profil och taggning. Tryck på Vill du granska inlägg som du har taggats i innan inlägget visas i din profil? På motsvarande sätt, hur hittar jag min tidslinje? TidslinjenTidslinjen

Hitta dina resor

  1. Öppna Google Maps-appen.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Din tidslinje .
  3. Tryck på I dag högst upp om du vill hitta en annan dag eller månad.

På motsvarande sätt, vem kan se mina inlägg på facebook?

Tänk på följande: Alla kan se dina offentliga uppgifter som namn, profilbild, omslagsbild, kön, användarnamn, användar-id (kontonummer) och nätverk (läs mer om varför). Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren. Dessutom, varför får jag bara gamla inlägg på facebook? Det betyder att du oftast inte ser de senaste inläggen, istället får du en oförutsägbar blandning av nya och gamla inlägg. Enligt Facebook gör man detta för att bättre visa vilka inlägg och uppdateringar tjänsten tror att du är intresserad av.

Vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på Facebook?

När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Överst i nyhetsflödet på Facebook: Din händelse visas längst upp i vänners eller följares nyhetsflöden på Facebook. Längst upp i ditt eget Nyhetsflöde blir din händelse den första i det avsnittet.

By Lodhia Dyron

Similar articles

Vad betyder dela i nyhetsflöde på Facebook? :: Hur lägger man ut på Facebook?
Användbara länkar