Hem > V > Vem Är Rösten Bakom Svenska Siri?

Vem är rösten bakom svenska Siri?

Rösten bakom den svenska versionen av Apples digitala kompis Siri heter Sara Edwardsson. Hon syns även i flera program på Barnkanalen, bland annat Morgonshowen och Supersnällasilversara och Stålhenrik.

Läs mer

Related

Hur hittar jag Siri?

Du kan använda Hej Siri för att initiera din begäran på de flesta Apple-enheter. Du behöver bara trycka på en knapp.

Vem är rösten bakom Siri?

Susan Bennett, baserad i Georgien, har avslöjat i en intervju med CNN att hon är den ursprungliga rösten för den personliga röstassistenten som används av Apple och heter Siri. Hur får man Siri att läsa upp en text? Att få Siri att läsa upp texter för dig är enkelt. Gå bara in på Inställningar → Allmänt → Hjälpmedel → Tal. Väl här har du egentligen två alternativ, Läs upp markering eller Läs upp skärm. Om du aktiverar det förstnämnda kan du alltså markera en text och be Siri att läsa upp den.

Följaktligen, hur funkar påminnelser?

En påminnelse kan visa en notis på skärmen, skicka ett mejl eller öppna en fil. När en aktivitetsnotis visas kan du stänga den eller tillfälligt avfärda den. Om aktiviteten har en plats angiven får du också en färdbeskrivning. Får inte upp påminnelser iPhone? Om en påminnelse inte visas på några av dina enheter måste du och kontrollera att din iPhone och iPad har den senaste versionen av iOS eller iPadOS eller att din Mac har den senaste versionen av macOS. Kontrollera att du loggade in på iCloud med samma Apple-ID på alla dina enheter.

Related

När kommer Android Auto på svenska?

Det är mycket lättare att få Android Auto-appen på sin telefon nu när den finns i Play Store. Du hittar appen i den svenska Play-butiken genom att söka efter den.

Och en annan fråga, hur använder man påminnelser?

Påminnelser

För att se alla dina taggar och för det enklaste sättet att lägga till fler uppgifter i en specifik tagg:

  1. Gå till huvudpåminnelsessidan.
  2. Glida ner.
  3. Klicka på "Alla taggar" eller på den tagg du vill ha.
Och därefter, finns det någon siri på samsung? (Pocket-lint) - Samsungs telefoner kommer med en egen röstassistent som heter Bixby, förutom stöd för Google Assistant. Bixby är Samsungs försök att ta sig an sådana som Siri , Google Assistant och Amazon Alexa .

Kan Siri Beatboxa?

Det gör du under Inställningar, Allmänt, Siri och sen väljer du språk Engelska. – Håll hemknappen intryckt och säg "Siri, can you beatbox for me?" Siri kommer nu lägga ett roligt beat som garanterat kommer imponera på dina vänner. Testa nu direkt! Vad heter Siri i USA? Du väcker assistenten genom att säga ”hej Siri”. Google har också röststyrning i sitt operativsystem för mobiler, men funktionen finns i flera olika varianter. Den direkta konkurrenten till Apples Siri kallas Assistant.

Man kan också fråga har alla iphone siri?

Även tidigare modeller av iPhone, iPad och iPod touch med iOS 8 eller senare kan ha stöd för Hej Siri när de är anslutna till en strömkälla. Siris tillgänglighet och funktioner varierar beroende på språk samt land och region.

By Junji Pachucki

Similar articles

Hur fungerar Google Site? :: Vad ska man aldrig säga till Siri?
Användbara länkar