Hem > V > Vad Ingår I Youtube Premium Lite?

Vad ingår i YouTube Premium lite?

Premium Lite kostar 6,99 euro i månaden, eller motsvarande i lokal valuta, och ger användaren tillgång till ett annonsfritt Youtube via webben, IOS, Android, smart-tv-apparater, spelkonsoler och i Youtube Kids-appen.

Läs mer

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Vad kostar YouTube utan annonser?

Kostnaden för att slippa reklam samt övriga funktioner som inkluderas i YouTube Premium så som möjlighet att titta offline är 119 kronor. Hur får jag YouTube Premium lite? Priset för en prenumeration har legat på 119 kronor i månaden sedan den svenska lanseringen, men nu dyker ett billigare alternativ upp i form av Youtube Premium Lite. För 69 kronor i månaden kan användare välja att enbart köpa sig fria från annonser och slippa betala för de övriga tjänsterna.

På motsvarande sätt, vad innebär det att prenumerera på något?

Prenumeration eller prenumerationsköp är betalning på förhand, i förskott. Vanligen menas ett avtal om kontinuerlig förskottsbetald leverans av en tidning, en tidskrift eller ett bokverk. Därmed, har youtube kraschat? Rensa YouTube-appens cacheminne. Avinstallera och installera om YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen. Uppdatera till den senaste versionen av Android.

Related

Vad kostar Disney Premium?

En månadsabonnemang kostar bara 89 dollar per år.

Varför funkar inte YouTube på min tv?

Kontrollera att den mobila enheten är ansluten till samma wifi-nätverk som tv:n. Välj Logga in med telefonen. Öppna YouTube-appen i telefonen. Logga in på tv:n genom att följa anvisningarna. Varför kan jag inte komma in på YouTube? Öppna inställningsmenyn på din enhet, tryck på "Appar" och välj YouTube. Nästa steg är att välja ”Lagring”, vilket ger två alternativ: Rensa data och Rensa cache. Rensa cacheminnet först och kontrollera om YouTube nu fungerar som det ska.

Folk frågar också måste man ha google-konto för youtube?

Du måste ha ett Google-konto om du vill logga in på YouTube. Med ett Google-konto kan du använda alla Google-produkter (till exempel Gmail, Blogger, Maps, YouTube med flera). Kan man ha privat konto på YouTube? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Hur loggar man in på ett gammalt YouTube konto?

Jag loggade in med ett YouTube-användarnamn

  1. Öppna www.youtube.com/gaia_link.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord för YouTube i rutan till vänster. Obs! Om du inte kommer ihåg ditt gamla YouTube-lösenord finns det tyvärr inget alternativ för lösenordåterställning för dessa konton.
  3. Välj Gör anspråk på kanal.

By Heimer Ottusso

Similar articles

Hur länge blir man avstängd från Facebook? :: Hur avslutar man YouTube Premium?
Användbara länkar