Hem > V > Varför Kan Jag Inte Lägga Till Kort I Apple Pay?

Varför kan jag inte lägga till kort i Apple Pay?

Kontakta din kortutgivare för att se om de stöder Apple Pay. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS. Kontrollera att du befinner dig i ett land eller en region som stöds. Kontrollera att din enhet är kompatibel med Apple Pay.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Och en annan fråga, hur vet jag om någon annan använder mitt apple id?

På iCloud.com kan du se en lista över dina enheter – iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Apple TV (3:e generationen eller senare) och HomePod – som är inloggade med samma Apple‑ID. Du kan också ta bort korten du använder med Apple Pay på en enhet och ta bort en enhet från din enhetslista. Dessutom, vad händer om man tar bort en enhet från apple id? När du tar bort din iPhone, iPad eller iPod touch avaktiveras Hitta min [enhet] och Aktiveringslås. Har du glömt ditt Apple-ID eller ditt Apple-ID-lösenord?

Hur mycket kostar Apple ID?

Många av funktionerna på en produkt från Apple (till exempel iphone och ipad) kräver att användaren har ett konto hos Apple, ett så kallat Apple-ID. Ett Apple-ID är gratis men måste registreras av var och en som vill kunna nyttja funktioner samt ladda ner både gratis- och betalappar från App Store. Dessutom, Är icloud och apple id samma sak? Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Kan inte aktivera Apple-ID?

Kontrollera att varje tjänst använder din uppdaterade inloggningsinformation på din enhet. Kontrollera om du har Automatiska hämtningar aktiverat. Om det finns innehåll som är klart att hämta kanske du blir uppmanad att ange ditt Apple-ID och lösenord för att gå vidare. Varför kan jag inte logga in på mitt Apple-ID? Du kan också gå till en Apple Store-butik och be att få använda en enhet på plats. Om du skapar en kontakt för kontoåterställning kan de också hjälpa dig att nollställa ditt lösenord. Använd endast kontoåterställning som sista utväg när du inte kan logga in eller nollställa ditt Apple-ID-lösenord.

Hur får man tag i sitt Apple-ID?

Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret för ditt Apple-...

  1. På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.
  2. På din Mac. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.
  3. På din pc. Öppna iCloud för Windows och titta efter ditt Apple-ID under ditt namn.
Med tanke på detta, hur byter man apple id på telefon? Du kan kanske även skapa ett nytt konto med ett telefonnummer på vissa Android-enheter, smart-tv:ar och strömningsenheter beroende på vilken operatör du har. Du behöver bara välja Skapa ditt Apple-ID från inloggningsskärmen för Apple-ID och följa anvisningarna för att skapa ditt nya konto.

Vem har Apple Pay?

Apple PayApple

harApple Pay

BankStöd för Apple Pay
Danske Bank
Edenred
Ekeby Sparbank
EML Rewards

By Yurt Cauthon

Similar articles

Måste man koppla kontokort till Apple ID? :: Kan man ha 2 olika Apple-ID?
Användbara länkar