Hem > V > Vilken Är Bäst Iphone X Xs Eller Xr?

Vilken är bäst iPhone X XS eller XR?

När man jämför iPhone X och XS processorkraft och batteritid vinner iPhone XR utan tvekan. Medan iPhone X är packad med A11 Bionic-chip, drivs iPhone XR med en A12 Bionic -processor. Detta gör iPhone XR bra för spel och till och med kraftiga verklighetstrogna applikationer.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Dessutom, vilka skal passar till iphone xs?

Både 3sixt och Saii har varsit alternativ. Sist men inte minst, det är många som föredrar Apples egna silikonfodral som är riktigt snygga i sig själva och finns i ett gäng trevliga färger. Hos My Trendy Phone hittar du också flera andra skal, både till Iphone X och Iphone XS! Vilka iPhones har samma storlek? iPhone 12 och iPhone 12 Pro - Apples iPhone 12 (telefonen som ersätter iPhone 11) behåller samma skärmstorlek som tidigare: 6.1 tum, men den här gången använder den en OLED -panel. IPhone 12 Pro är något större än iPhone 11 Pro med sin 6.1 tum OLED -panel (iPhone 11 Pro hade en 5.8 tum OLED -panel).

Är iPhone XS nyare än XR?

XR-modellen släpptes strax efter Apple iPhone XS lansering och erbjuder en något större 6,1-tums skärm men liknar iPhone XS på många sätt. Till exempel är båda telefonerna utrustade med samma processor och 4K-videoinspelningsfunktioner samt en 7-megapixel främre kamera. Är XR och XS lika stora? Iphone XR har en 6,1 tum stor skärm. Lite, men inte mycket större än 5,8 tum i Iphone XS. Vill du däremot ha största skärm finns bara ett val – Iphone XS Max med sin 6,5 tum stora skärm är den största Iphone Apple någonsin har tillverkat. Max-skärmen är ungefär lika stor som hela framsidan på en Iphone 8 Plus.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför köpa iPhone XR?

iPhone XRs A12 Bionic-processor, 12-megapixel bakre kamera samt en mängd snygga färgalternativ gör det till ett bra val för mångas behov. Dessutom är XR ett billigare alternativ jämfört med de andra två 12-generationens iPhone-modeller, för att inte tala om Apples nyaste iPhone-modeller. Kan man ha samma skal till iPhone 12 och 13? Detta innebär att iPhone 13 erbjuder en rad nya kameramöjligheter, men det betyder också att din IPhone 12 -fodral passar inte iPhone 13. Detsamma gäller iPhone 12 mini och iPhone 13 mini.

Kan man ha samma skal till iPhone 6 och 7?

Det betyder tyvärr att iPhone 7 inte passar i de flesta iPhone 6/6S-skal, trots att den ändå har samma yttermått. Det finns en ny färgvariant av iPhone 7 som kallas Gagatsvart. Den nya versionen har en pianosvart finish som fortfarande är gjord av aluminium men som har ett blankt utseende. Dessutom, kan iphone 12 och 13 ha samma skal? Alla Apples iPhone 13 -modeller går tjockare än deras iPhone 12 -motsvarigheter vilket betyder att iPhone 12 mini -fodral inte passar iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro -fodral passar inte iPhone 13 Pro och iPhone 12 Pro Max -fodral passar inte iPhone 13 Pro Max.

Och därefter, Är iphone 12 större än iphone 11?

Det finns också en iPhone 12 på 6,1 tum, en liknande storlek som iPhone 11. Även om den är tekniskt mindre, tunnare och lättare än iPhone 11, är skillnaderna i höjd, vikt, skärmstorlek och djup hos iPhone 12 emellertid små.

By Georgianna Arellano

Similar articles

Vilken iPhone är bäst XS eller XR? :: Vilken modell är iPhone XR?
Användbara länkar