Hem > V > Vilken Iphone Är Bäst Xs Eller Xr?

Vilken iPhone är bäst XS eller XR?

A12 Bionic finns så klart på flaggskeppet Iphone XS - men exakt samma chip sitter också i Iphone XR. Prestandan i de båda telefonerna bör alltså bli exakt densamma. Oavsett vilken du väljer kommer mobilen att utprestera en Iphone X eller 8 utan problem.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Har iPhone XS och XR samma skal?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller. Följaktligen, Är xr och xs samma storlek? IPhone XS är den minsta modellen som mäter 143,6 x 70,9 x 7,7 mm och väger 177 g, följt av iPhone XR med 150,9 x 75,7 x 8,3 mm och 194 g och sedan den större iPhone XS Max med 157,5 x 77,4 x 7,7 mm och 208 g.

Och en annan fråga, varför köpa iphone xr?

iPhone XRs A12 Bionic-processor, 12-megapixel bakre kamera samt en mängd snygga färgalternativ gör det till ett bra val för mångas behov. Dessutom är XR ett billigare alternativ jämfört med de andra två 12-generationens iPhone-modeller, för att inte tala om Apples nyaste iPhone-modeller. Är det värt att köpa iPhone XS? Varför iPhone XS är värt att köpa 2021

Den främsta anledningen är enkel: pris. IPhone XS är nu relativt prisvärd, tack vare att den har ersatts av iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Telefonen fungerar fortfarande utmärkt, den ser mer eller mindre identisk ut med Apples iPhone 11 -utgåvor och den har en lysande kamera.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Därefter, Är iphone xs bra?

Även om Apple iPhone XS släpptes redan 2018 är den fortfarande ett utmärkt val för alla som letar efter en bra smartphone. Denna iPhone-modell slutade att produceras följande år efter att Apples nästa modell, iPhone 11, tillkännagavs. Med tanke på detta, vilka skal passar till iphone xr? Vilka skal passar din iPhone XR? Tack vare samma storlek kan du också använda dina iPhone 11 skal till din iPhone XR och vice versa.

Vilka skal passar till iPhone XS?

Både 3sixt och Saii har varsit alternativ. Sist men inte minst, det är många som föredrar Apples egna silikonfodral som är riktigt snygga i sig själva och finns i ett gäng trevliga färger. Hos My Trendy Phone hittar du också flera andra skal, både till Iphone X och Iphone XS! Därefter, hur stor skärm har xs? Utrustad med en dubbel 12 MP-kamera, 5,8 tum Super Retina-skärm och A12 Bionic blir iPhone XS en kraftfull men smidig mobil att bära med sig.

Därefter, hur många cm är en iphone xr?

iPhone XSiPhone XR
Trådlös laddningJa 50 % batteri på 30 minuterJa 50 % batteri på 30 minuter
VattentätJa (2m)Ja (2m)
StorlekHöjd: 14,7 cm Bredd: 7,1 cm Djup: 0,8 cmHöjd: 15,1 cm Bredd: 7,6 cm Djup: 0,8 cm
Vikt177 g194 g

By Tawney

Similar articles

Hur stor skärm har iPhone XS? :: Vilken är bäst iPhone X XS eller XR?
Användbara länkar