Hem > H > Hur Tar Man En Skärmdump På Huawei P20 Lite?

Hur tar man en skärmdump på Huawei p20 lite?

Håll in strömbrytaren och volymknapp ned samtidigt för att ta en skärmdump.

Läs mer

Related

Har Huawei och Samsung samma laddare?

Behöver du en laddning för din telefon? Om du har en telefon av något av följande märken kan du använda en USB-laddning. Det finns olika typer av kontakter för datorn.

Hur man tar en skärmdump?

För att ta en bild av hela skärmen trycker du på tangenten Prt Scr (Print Screen) som sitter uppe till höger på tangentbordet. Det går även att ta en bild av det aktiva fönstret med Alt + Prt Scr. För att ta en bild av ett område på skärmen trycker du på Windows-tangenten + Skift + S. Därmed, var hamnar skärmdumpar i windows 10? Använda PrintScreen-tangenten i Windows 8, 8.1 och 10

På en surfplatta trycker du på Windows-knappen + volym ned-knappen samtidigt. (Skärmbilden sparas i mappen Skärmbilder i mappen Bilder.)

Vad kostar det att byta glas på Huawei?

P-SeriesPris
Honor 201890 krVälj
Honor 20 Lite1390 krVälj
Honor View 201490 krVälj
Honor 101190 krVälj
På motsvarande sätt, hur tar man skärmdump på mobil? Håll ned strömbrytaren + Hem-knappen. Tryck båda knapparna samtidigt. Alternativ 2: Håll ned strömbrytaren + volymknappen (volym ned-knappen).

Related

Hur gör man en skärmdump på Samsung?

Tryck på strömbrytaren och volym ned-knappen samtidigt om du vill fånga skärmen. Det krävs en kort tryckning tills du får en vit blixt och ett ljud. Det finns en knapp för att ta en bild från snabbinställningsmenyn.

Hur tar man en skärmbild på en Samsung?

Öppna skärmen du vill avbilda och tryck sedan på strömbrytaren och volym ned-knappen samtidigt. På de flesta enheter krävs ett kort tryck tills du får en vit blixt och ett ljud och/eller en animering. Vissa Android-tillverkare erbjuder en knapp för att ta skärmdumpar från snabbinställningsmenyn. Vart hamnar Skärmklipp? Har du klickat på Print Screen på ditt tangentbord och undrar var din Print Screen har hamnat? Om du inte har installerat ett program på din dator som tagit över funktionen av tangenten Print Screen så hamnar din skärmdump, som Print Screen heter på svenska, automatiskt i Windows urklipp.

Följaktligen, var hamnar mina skärmklipp?

Spelklipp och skärmbilder fortsätter automatiskt att sparas i mappen, oavsett var du placerar den. Om du vill hitta dina spelklipp och skärmbilder väljer du Starta > Inställningar > Spel > Inspelningaroch väljer sedan Öppna mapp. Och därefter, vart kommer print screen? Skärmdumpen sparas i datorns minne som ett urklipp. För att spara, visa eller redigera skärmdumpen måste man klistra in den i ett annat program som kan hantera bilder, till exempel ett ritprogram eller ordbehandlingsprogram.

Kan man byta glas på Huawei?

Om du inte kan använda din mobil eftersom skärmen är sprucken, då är det smart idé att byta skärm eller glas på din Huawei. Bli inte desperat om du olyckligtvis tappar din mobil eftersom våra skickliga tekniker snabbt kan reparera den.

By Cathlene Latouche

Similar articles

Hur byter man glas på Huawei? :: Hur man tar en skärmdump på Chromebook?
Användbara länkar