Hem > K > Kan Man Se Vem Som Tittat På Händelser Instagram?

Kan man se vem som tittat på händelser Instagram?

Det är enbart möjligt att se vilka som tittat på händelsen under de 24 timmar som den ligger tillgänglig på din profil. Efter dessa 24 timmar så försvinner informationen om vilka som sett den och du lämnas enbart med en siffra på hur många som sett händelsen och inte vilka.

Läs mer

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Kan man följa någon på Instagram utan att det syns?

Voilà – ingen har märkt något. För att det ska fungera måste du följa personen som du vill titta på. Tricket fungerar nämligen bara på de stories som visas på Instagrams startsida (tryck på det lilla huset längst ner till vänster). Du kan alltså inte söka upp någon du inte följer och titta hemligt. Hur ser man om någon är aktiv på Instagram? Det finns några sätt att se när någon är online eller aktiv:

  1. Du kommer att se en grön prick nära deras användarnamn och foto i din direkta inkorg.
  2. Du kommer att se en grön prick nära deras användarnamn och foto någon annanstans på Instagram.
  3. I din direkta inkorg ser du deras senaste aktivitetsstatus.

Därmed, kan man se vilka andra följer på instagram?

Slutstalkat på Instagram – nu kan du inte längre se andras aktivitet. I följer-fliken har vi kunnat se vilka bilder andra användare gillar, kommenterar och vilka konton de vi följer börjat följa på Instagram. Men nu är det alltså slutstalkat, istället kommer du bara kunna se din egen aktivitet framöver. Med hänsyn till detta, kan man se vad någon annan gillar på instagram? Se vad dina vänner gillar!

Det kan du enkelt kolla! Klicka på hjärtikonen i menyfältet längst ner. Högst upp kan du sedan välja att klicka på alternativet Följer. Då ser du vad personer som du följer är inne och gillar!

Related

Kan man skicka meddelande på Instagram om man är blockad?

När du avblockerar personen kommer du att få meddelanden från personen i Direct. Om du blockerar någon kan han eller hon inte gå med i ett utrymme som du har skapat.

Med detta i åtanke, hur länge står man som aktiv på instagram?

På Instagram kan vi nu se när någon var aktiv senast. Genom att gå in på "instadirekt" så ser ni "aktiv för xx timmar sedan" bredvid användarens namn. Uppdateringen är både positiv och negativ, beroende på hur du själv är som person. Med tanke på detta, kan man se vem någon följde senast? Du kan hitta de användare som följde din vän senast genom att gå till deras profil. När du är på deras profil klickar du på “Följare” ovanför följa / följa upp knappen. Du kommer nu att se en lista över användare som följer din vän (det här är vanligtvis beställt från senast följt till minst nyligen följt).

På motsvarande sätt, hur kan man se vilka som följer mig på instagram?

Men nu behöver man inte göra så, för med den nya uppdatering "follows you" eller "följer dig" går du bara in på personens profil. Då kommer det stå om personen följer dig ovanför där det står vilka personer som också följer den personen. Står det inget, då har personen förmodligen slutat följa dig. Hur ser man vilka man följer på Instagram? För att kolla in den nya funktionen, går du in på din profil och klickar på Following i det övre högre hörnet för att visa de olika kategorierna.

Med tanke på detta, hur kan man se vad andra gillar på instagram 2021?

Användare kan dock fortsatt se antal likes och visningar på de bilder postat själva under en särskild vy. Vill man slippa att se likes på allas bilder så görs detta under Inläggs-alternativet vid Sekreress-fliken i Instagrams allmänna inställningar (bilden ovan).

By Shiroma Estevez

Similar articles

Hur ser man vilka som gillar en bild på Instagram? :: Hur gör man när man Printscreenar?
Användbara länkar